BRUIDSREPORTAGE KERKRADE

Sabrina & Kevin | Gemeentehuis Landgraaf & Abdij Rolduc Kerkrade

Afgelopen woensdag mocht ik als bruidsfotograaf aanwezig zijn bij de bruiloft van Sabrina & Kevin. Ik begon in de ochtend bij Sabrina thuis waar ze net klaar was met haar haren & visagie. Sabrina wou zo lang mogelijk wachten met het aantrekken van haar trouwjurk, want het was een super warme dag! Rond half 12 zijn we naar boven gegaan waar Sabrina met haar vriendinnen & moeder de trouwjurk aantrok.

Na 12 kwam Kevin aan in de trouwauto en belde hij aan om Sabrina voor het eerst te zien. Alle vrienden en familie stonden buiten en konden mee genieten van dit moment.
Erna zijn we vertrokken voor de ceremonie die plaats vond bij het Gemeentehuis Landgraaf. Na de ceremonie hebben Sabrina & Kevin de duiven los gelaten en hebben we nog enkele groepsfoto's gemaakt.
Toen was het tijd voor een toast en het aansnijden van de bruidstaart bij Sabrina & Kevin thuis in Landgraaf. Toen de broodjes werden gesmeerd voor de gasten zijn we vertrokken naar Abdij Rolduc Kerkrade voor de bruidsreportage. Het was hier erg druk, maar ondanks dat zijn we toch geslaagd!

Omdat Sabrina & Kevin op een woensdag trouwden, hebben ze het feest in het weekend gehouden bij 't Stroatje in Eygelshoven. Hier mocht ik aanwezig zijn voor de openingsdans :)

Bedankt Sabrina & Kevin dat ik deze bruidsreportage voor jullie mocht maken!


Zijn jullie nog opzoek naar een bruidsfotograaf in de omgeving van Kerkrade?
Stuur me dan een berichtje
hier.

# Bruidsfotograaf Kerkrade # Bruidsreportage Kerkrade

# Bruidsfotografie Kerkrade # Bruidsreportage

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life