FOTOGRAAF BRUILOFT  LIMBURG

Bianca & Ralf | Landgoed Overste Hof  (Limburg)

Een tijdje terug gingen Bianca & Ralf trouwen en ik mocht op deze mooie bruiloft als fotograaf aanwezig zijn!  Om 10 uur begon ik bij Bianca thuis, waar haar make-up & haren nog gedaan werden. Erna heeft ze samen met haar moeder haar jurk aan getrokken. Nadat familie & vrienden aangekomen waren, kwam ook Ralf aan met hun trouwauto. Achterom zagen Ralf & Bianca elkaar voor het eerst.

We zijn toen gereden naar Strijthagen voor de bruidsreportage van Bianca & Ralf. Het was lekker rustig en we zijn met de bruidsauto op verschillende plekken gestopt om foto's te maken.

Om 1 uur was de ceremonie bij Overste Hof in Landgraaf (Limburg). Na de ceremonie was er een toast en werd de bruidstaart aangesneden. Vervolgens hebben we ook nog wat groepsfoto's gemaakt op het binnenhof.

Om 4 uur was de tweede ceremonie bij de Johannes de Doper kerk. Dit is een leuk klein kerkje in Eygelshoven. Na de mooie toespraken van de getuigen stonden buiten alle gasten te wachten op Bianca & Ralf met flikkersterretjes. Heel romantisch zag het uit!

Om 8 uur begon het feest en werden er leuke polaroid foto's gemaakt voor in het gastenboek. Dit lukte na wat geklungel met de camera! Tot slot heb ik nog de openingsdans gefotografeerd. Ik wens jullie veel geluk & liefde en bedankt dat ik als bruidsfotograaf aanwezig mocht zijn op jullie bijzondere dag!

Zijn jullie nog opzoek naar een fotograaf voor jullie bruiloft omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier om te kijken of ik beschikbaar ben.

#Fotograaf bruiloft Limburg # Bruiloft fotograaf Limburg

# Bruidsfotograaf Limburg # Bruiloft fotograaf

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life