Op facebook had ik een oproep geplaatst dat ik iemand zocht die op korte termijn moest bevallen en ik hiervan een geboortereportage mocht maken. Een paar koppels hadden hierop gereageerd en ik had besloten om met Kelly & Job een afspraak te maken. Toen Kelly 36 weken zwanger was ontmoette ik ze bij mij thuis. Kort erna lieten ze me weten dat ik als geboortefotograaf aanwezig mocht zijn bij hun bevalling. Ik was zo blij met dit nieuws, omdat ik dit echt graag wou!


Kelly & ik hielden contact over hoe haar zwangerschap verliep. Zo vond haar verloskundige het goed dat ik de geboorte kwam fotograferen. Met 38 weken begon het langzaam zwaar te worden voor Kelly en was ze blij als het 'afgelopen' is.
Woensdag 3 augustus appte ze me dat er helaas nog steeds niets was gebeurd. Haar verloskundige was vanmiddag wel langs geweest, omdat ze veel vocht was verloren. Maar het was geen vruchtwater helaas. Wel had ze vanaf zondag avond weeën gehad, maar deze zette telkens niet door. Twee uur later kreeg ik een appje met de vraag: " Ben je nog wakker?". Ik dacht bij mezelf.. het gaat beginnen! Kelly was haar weeën aan het timen.. 22:22, 22:26, 22:31, 22:34, 22:37, 22:40, 22:43, 22:46.  Ze vertelde me dat ze om 23:00 de verloskundige ging bellen. Vol spanning wachtte ik af.. ik was klaar wakker en kon geen oog meer dicht doen. 3 Centimeter zei Kelly toen, maar ze moest nog even afwachten tot half 1.  Rond 20 voor 1 appte ik haar of ze nog wat gehoord had, maar ik kreeg geen antwoord meer. Ik dacht al.. volgens mij zijn ze naar het ziekenhuis gegaan en ik begon mijn spullen te pakken en zat klaar om te vertrekken! Kwart over 1 kreeg ik een smsje van Job, ik kon naar het ziekenhuis komen. Meteen sprong ik in de auto, want het was toch 45 min rijden voor me naar het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. Iets voor 2 kwam ik de kamer binnen gelopen en zag ik dat Kelly in bad zat en Job haar hand vast hield. Vanaf dat moment is alles zo snel verlopen en was ik helemaal in focus om er een prachtige geboortereportage van te maken. Maar wat er toen allemaal gebeurde is natuurlijk ook hieronder terug te zien :)

Kelly & Job ik wil jullie echt bedanken voor deze kans en het vertrouwen in mij. Ik ben heel erg blij dat jullie de geboortereportage mooi vinden en om eerlijk te zijn ben ik er zelf ook  erg trots op! Ook wil ik de verloskundige Tanja van de verloskundigenpraktijk Bollebuik bedanken voor haar tips tijdens de bevalling!

GEBOORTEFOTOGRAFIE ROERMOND

Geboorte van Senn | Laurentinus ziekenhuis Roermond

Willen jullie mij graag als jullie geboortefotograaf en wonen jullie in de omgeving van Roermond?

Stuur me dan een berichtje hier.

# Geboortefotografie Roermond # Geboortefotograaf ziekenhuis Roermond
# Geboortefotograaf Roermond # Geboortefotografie ziekenhuis Roermond

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life