Nadat ik hun bruiloft mocht fotograferen had ik op 14 januari een gesprek met Sabrina & Kevin omdat ze mijn graag als geboortefotograaf  wouden hebben!

Erna verliepen alle controles goed en waren er geen bijzonderheden. Het geslacht van het kindje was een verrassing, erg speciaal :)
Op 19 februari was Sabrina uitgeteld, maar de kleine zat nog lekker bij mama in de buik. Volgende week maandag had ze wel een afspraak in het ziekenhuis bij de gynaecoloog voor een echo & gesprek. Ook hier kwam naar voren dat alles goed was met de kleine, ze had wel veel harde buiken. Donderdag hadden ze weer een nieuwe afspraak om te bespreken wanneer Sabrina werd ingeleid.

Op 27 februari om 10:36 uur kreeg ik een berichtje van Sabrina.. ze vertelde me dat het begonnen was. Om 9 uur had ze haar eerste wee gevoeld & de verloskundige zou langs komen nadat ze klaar was met haar afspraak. Rustig begon ik mijn tas klaar te zetten voor het geval dat.. en maar goed ook, want om 11:56 uur apte Kevin me dat Sabrina 7 cm ontsluiting had en ze naar het Zuyderland ziekenhuis vertrokken!

 

Eenmaal aangekomen bij het ziekenhuis werden de vliezen gebroken en was te zien dat de kleine in het vruchtwater had gepoept. Helaas kon Sabrina dus niet meer bevallen in bad. Erna zetten de weeën niet helemaal goed door en kreeg Sabrina weeënopwekkers. Uiteindelijk is de kleine meid Romée geboren om 16:47 uur. Ik vond het erg bijzonder om als geboortefotograaf aanwezig te zijn bij jullie geboorte!

GEBOORTEFOTOGRAAF PARKSTAD

Geboorte van Romée | Zuyderland Ziekenhuis Parkstad

Willen jullie mij graag als jullie geboortefotograaf en wonen jullie in de omgeving van Parkstad?

Stuur me dan een berichtje hier.

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life

# Geboortefotograaf Parkstad # Geboortefotografie Parkstad

# Geboortereportage Parkstad # Fotograaf geboorte Parkstad