GEBOORTEFOTOGRAFIE


De dag waarop jullie kindje geboren wordt is een van de mooiste momenten uit jullie leven. Door alle emoties kan z’n bijzonder moment aan je voorbij gaan en via een geboortereportage kunnen jullie altijd samen terug kijken naar dit bijzonderen moment.

 

Zelf heb ik persoonlijk ervaren dat ik op z’n moment zo bezig was met de bevalling zelf dat ik veel van de momenten erom heen kwijt ben of niet meer kan herinneren. Tijdens mijn eigen bevalling wou ik ook totaal niet dat er foto’s gemaakt werden. Ik vond het maar een vies idee..

Maar een verpleegkundige heeft met toestemming van me vriend toch wat foto’s gemaakt met onze telefoon. Ik was achteraf zo blij dat ze dit heeft aangeboden! Zo kon ik toch terug kijken naar dit bijzondere moment en had ik een foto hoe me vriend de navelstreng door knipte, hoe de kleine voor het eerst bij me gelegd werd, hoe me vriend en ik onze zoon voor het eerst vast hielden, etc.. Nu heb ik er ook spijt van dat ik geen geboortereportage heb laten maken, want de verpleegkundige was natuurlijk geen professionele fotograaf :) Mijn doel is ook om jullie geboortereportage zo elegant en mooi mogelijk vast te leggen!

 

Dus mocht je twijfelen over een geboortereportage zou ik zeggen gewoon doen! Het is z’n bijzonder moment waar je echt naar terug wilt kijken. Tijdens de bevalling houd ik me zoveel mogelijk op de achtergrond en laat jullie dit bijzondere moment ongestoord beleven.
Mochten jullie nog vragen hebben of interesse in een geboortereportage stuur me even een berichtje!

 

SOORTEN GEBOORTEREPORTAGES

Spontane geboortereportage

Een spontane geboortereportage kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaats vinden. Hier leg ik de momenten voor, tijdens en na de bevalling vast. Zodra de weeën regelmatig zijn kom ik jullie kant op en begint de geboortereportage.

Geplande geboortereportage

Favourite stories

De geplande geboortereportage is als jullie kindje geboren wordt via een geplande keizersnede. Hierbij ligt de datum van de geboorte dus al enige tijd van te voren vast. Wel is het belangrijk dat het medisch personeel hiervoor toestemming geeft. Bespreek dit dus met je verloskundige / gynaecoloog.

 

Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
Geboortefotografie limburg, geboortefotografie zuid limburg, geboortereportage zuid limburg, geboortereportage limburg.
 Bekijk meer ..  Bekijk meer ..

WERKWIJZE

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Een bevalling is een persoonlijk en bijzonder moment in jullie leven en daarom vind ik een persoonlijke klik erg belangrijk. Ook kunnen jullie in dit gesprek aangeven wat jullie wel en niet willen laten vastleggen. Na dit gesprek kunnen jullie samen bepalen of jullie de geboorte door mij willen laten vastleggen.

 

Bevalling

Tegen het einde van je zwangerschap tot aan de geboorte ben ik 24 uur per dag bereikbaar, dus ook op feestdagen en midden in de nacht.

Op het moment dat je vliezen gebroken zijn of je een beginnende weeën activiteit hebt, nemen jullie direct contact met me op zodat ik hier alvast rekening mee kan houden. Zodra er regelmatige weeën zijn zal ik naar jullie thuis of het ziekenhuis komen en beginnen met de geboortereportage. Het is sowieso van belang om vanaf 38 weken mij regelmatig op de hoogte te houden van het verdere verloop van je zwangerschap.

 

Na de geboorte

Na de geboorte maak ik foto’s van de controle’s en de eerste momenten tussen jullie en jullie kleine wonder. Dit duurt ongeveer 1-1,5 uur.

 

Nabewerking

Vervolgens ga ik aan de slag met het bewerken van jullie geboortereportage. Jullie ontvangen van mij alle foto’s digitaal in hoge kwaliteit en zonder watermerk! Dus zoals bij veel fotografen komen er bij mij geen extra kosten achteraf, omdat je verplicht bent om bij mij foto’s te kopen.
Jullie bepalen zelf wat ik wel en niet mag delen op mijn website!
Ook maak ik een persoonlijke slideshow van de foto's & de filmpjes met muziek. Ook hierin bepalen jullie weer welke foto's ik wel en niet mag gebruiken.

Let's make some memories ..

# Geboortefotografie limburg # Geboortefotografie zuid limburg

# Geboortereportage zuid limburg # Geboortereportage limburg

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life