BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG

Eline & Adam | De Eikenhof & Lua Pauline

Na een leuke loveshoot mocht ik begin deze maand aanwezig zijn als trouwfotograaf bij de bruiloft van Eline & Adam. Rond half 1 was ik bij Eline waar ze zich aan het klaar maken was samen met een vriendin. Nadat ze haar prachtige bruidsjurk had aangetrokken kwamen familie & vrienden. Vlak erna arriveerde ook Adam met de bruidsauto om Eline op te halen.

Het was deze dag erg slecht weer met veel regen. Helaas dus geen buiten ceremonie onder de boom. Maar gelukkig had De Eikenhof binnen een knus plekje gemaakt voor de ceremonie.
Na de ceremonie werd er getoast en de bruidstaart aangesneden. Toen het even droog was hebben we bij De Eikhenhof (Limburg) buiten een paar foto's gemaakt met Eline & Adam.

Vervolgens zijn we naar Lua Pauline in Aachen vertrokken waar later het diner was. Toen ik er aan kwam was de ruimte van het diner & het feest prachtig versierd met mooie decoraties!
Achter in het bos hebben we nog een paar foto's gemaakt met Eline & Adam en vervolgens nog enkele groepsfoto's. Na de felicitaties was het al bijna 6 uur en was het tijd voor het diner.

Bedankt Eline & Adam dat ik als trouwfotograaf bij jullie mooie bruiloft mocht zijn!

 

Willen jullie mij als bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Neem dan hier contact met me op.

# Bruidsfotograaf Limburg # Trouwfotograaf Limburg # Bruidsfotograaf

# Trouwfotograaf # Bruiloft Limburg # Trouwen Limburg

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life