Op 8 februari had ik een gesprek met Linda & Michel bij mij thuis. Ze zochten namelijk nog een geboortefotograaf. Nadat we alles hadden besproken, besloten ze dat ik de geboorte van hun kindje mocht vast leggen.

 

Erna hield ik contact met Linda via whatsapp. Begin maart vertelde Linda dat de kleine ukkie helaas nog niet was ingedaald. Hij/zij was net zo eigenwijs als broer- & zuslief :)
Maar 16 maart schreef Linda me dat de kleine eindelijk was ingedaald & verder was alles prima.
20 maart was Linda precies 40 weken, maar alles was nog rustig. Vrijdag hadden ze weer een controle bij de verloskundige. Hier kwam uit dat ze 26 maart in de avond gingen strippen.

Dinsdagochtend 27 maart appte Linda me dat ik vandaag hopelijk in actie kon komen. Ze had vanaf 4 uur in de ochtend voorwee├źn om de 4 minuten. Maar helaas bleef de ontsluiting een beetje hangen.
Maar aan het begin van de avond ging het toch in 1x erg snel! Michel vertelde me dat de vliezen waren gebroken en ze naar het ziekenhuis vertrokken, want de vorige keer ging het hierna erg snel! Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen had Linda al 9 cm en was vlak erna hun mooie meisje Emily geboren :)

 

GEBOORTEFOTOGRAFIE PARKSTAD

Geboorte van Emily | Zuyderland Ziekenhuis Parkstad

Hebben jullie interesse in mijn geboortefotografie en wonen jullie in de omgeving van Parkstad?

Stuur me dan een berichtje hier.

# Parkstad geboortefotograaf # Parkstad geboortefotografie

# Parkstad geboortereportage # Parkstad fotograaf geboorte # Geboortefotografie

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life