TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Caroline & Rik | Sunset Lounge in Roermond

Afgelopen vrijdag zijn Caroline & Rik getrouwd en ik mocht op deze mooie bruiloft als trouwfotograaf aanwezig zijn!  Ik begon de trouwreportage om vijf uur bij hotel Chambor Chambres in Stevensweert (Limburg). Hier maakte Caroline zich klaar. Terwijl haar make-up gedaan werd heb ik enkele detail foto's gemaakt en vervolgens trok Caroline samen met haar zus de trouwjurk aan.

Het was slecht weer.. het was koud en het miezelde. Helaas dus geen buiten ceremonie op het strand bij Sunset Lounge in Roermond. Maar onder het afdak was er toch een intieme buiten ceremonie. Na de ceremonie was het droog en zijn we gelijk vetrokken voor nog enkele trouwfoto's van Caroline & Rick. Deze hebben gemaakt bij de Beegder Heide wat een schitterd bos is.

 

Eenmaal weer terug bij Sunset Lounge stonden de gasten Caroline & Rik op te wachten met een erehaag. Erna hebben we een aantal groepsfoto's gemaakt voordat de zon onder ging. Eenmaal binnen ging het feestje los en kwam er toch een onofficiele dans van Caroline & Rik! Ik wens jullie veel geluk & liefde en bedankt dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn op jullie bijzondere dag!

Heb ik je interesse gewekt als trouwfotograaf omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier om te kijken of ik beschikbaar ben.

# Trouwfotograaf Limburg # Trouwreportage Limburg # Trouwfotograaf

# Trouwen Limburg # Trouwfotograaf Zuid Limburg

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life