TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Mariska & Jeroen | Gemeentehuis Brunssum & Landgoed Overste Hof

Afgelopen weekend zijn Mariska & Jeroen getrouwd en ik mocht op deze mooie bruiloft als trouwfotograaf aanwezig zijn!  Ik begon de trouwreportage om half 10 bij Mariska thuis, waar haar haren nog gedaan werden. Onder waren al een aantal familie & vrienden aanwezig, want de meeste moesten een flink stuk reizen. Om half 11 kwam Jeroen aan en zag hij Mariska & hun dochtertje voor het eerst.

Om half 12 was de ceremonie bij het gemeentehuis in Brunssum. Na de ceremonie zijn we weer naar Mariska's ouders gegaan voor een heerlijke lunch. Ook werden er al een paar cadeau's gegeven.
Nadat de cadeau's waren uitgepakt zijn we naar Strijthagen (Limburg) gereden voor de trouwreportage van Mariska & Jeroen. We zijn op verschillende plekken gestopt om leuke foto's te maken. Nadat we klaar waren, zijn we naar Overste Hof in Landgraaf (Limburg) gereden om de taart aan te snijden en enkele groepsfoto's.

In de avond ben ik nog eens terug gegaan om een aantal foto's te maken van de feestavond en natuurlijk van de openingsdans!! Ik wens jullie veel geluk & liefde en bedankt dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn op jullie bijzondere dag!

Heb ik je interesse gewekt als trouwfotograaf omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier om te kijken of ik beschikbaar ben.

# Trouwfotograaf Limburg # Trouwreportage Limburg # Trouwfotograaf

# Trouwen Limburg # Trouwfotograaf Zuid Limburg

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life