BRUIDSFOTOGRAAF BRUNSSUM LIMBURG

Monica & Randy| Vincentiuskerk & Brasserie Schuttershuske

Eindelijk was het zover, Monica & Randy gingen trouwen en ik mocht op deze mooie bruiloft als fotograaf aanwezig zijn!  Een paar dagen voor hun grote dag was eerst het wettelijk huwelijk bij Gemeentehuis Brunssum. Hier mocht ik ook bij aanwezig zijn!

Op de grote dag begon ik de trouwreportage bij Monica, waar ze zich nog aan het klaar maken was. Gelukkig hoorde Monica het goed, want Randy kwam een half uur te vroeg aangereden. Maar gelukkig was ik snel genoeg naar onder gerend om hier foto's van te maken.

De ceremonie vond plaats bij de Vincentiuskerk in Brunssum (Zuid Limburg). Nadat de trouwringen waren gevonden en het trouwboekje nog snel thuis was opgehaald kon de ceremonie beginnen. Deze werd prachtig geopend met muziek van Gabrielle Massa. Voor de trouwreportage hebben we foto's gemaakt op de Brunssummerheide bij de Sterrenwacht & het weer was perfect!

 

Vervolgens was er een koffietafel bij Brasserie Schuttershuske & werd de taart aangesneden. Na een aantal groepsfoto's was het alweer tijd voor het feest. Ik eindigde de avond met de originele openingsdans van Monica & Randy en toen begon het feestje pas echt. Ik wens jullie heel veel geluk & liefde en bedankt dat ik als trouwfotograaf bij jullie mooie bruiloft aanwezig mocht zijn!

 

Heb ik je interesse gewekt als trouwfotograaf omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier.

# Trouwfotograaf Limburg # Fotograaf bruiloft Limburg # Fotograaf bruiloft Parkstad

# Trouwfotograaf Zuid Limburg # Trouwen gemeentehuis Brunssum # Bruiloft Zuid Limburg

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life