Vorige week mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn bij de bruiloft van Linda & Frank! In de ochtend begon ik de trouwreportage bij Linda's ouders thuis in Roermond. Hier trok ze samen met haar moeder haar trouwjurk aan. Nadat iedereen onder zag hoe prachtig Linda eruit zag gingen we naar buiten. Frank had voor Linda een speciale brief geschreven! Vlak erna stond Frank al voor de deur om Linda op te halen.

We vertrokken naar de mooie locatie het ECI in Roermond. Hier hebben we een aantal foto's gemaakt van Linda & Frank. Omdat we nog genoeg tijd over hadden was er rond 1 uur een lunch bij Linda & Frank thuis samen met vrienden en familie.

Om 3 uur begon de ceremonie in de bioscoopzaal in het ECI. Dit is z'n leuke en unieke ceremonielocatie! Vervolgens was er in een andere mooie ruimte het toost moment en werd de bruidstaart aangesneden.
De rest van de dag zette zich voort bij NU Nautilus in Roermond. Ook dit is wederom een mooie locatie gelegen aan het water, dus hier hebben we ook nog enkele foto's gemaakt! Bedankt voor de gezellige dag Linda & Frank!

TROUWFOTOGRAAF ROERMOND

Linda & Frank | Cultuurfabriek ECI Roermond & NU Nautilus

Willen jullie mij graag als trouwfotograaf en wonen jullie in de omgeving van Roermond?

Stuur me dan een berichtje hier.

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life

# Bruidsfotograaf Roermond # Bruidsreportage Roermond # Trouwfotograaf ECI # Trouwen ECI