TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Lauren & Loe | Merici Sittard & Kasteel Limbricht  (Limburg)

Eindelijk was het zover.. Lauren & Loe gingen trouwen en ik mocht als trouwfotograaf erbij zijn.

Ik begon om 12 uur met de trouwreportage bij Lauren. In het Hotel Merici gelegen in Sittard was zij zich nog aan het klaar maken.  Samen met haar moeder & vriendinnen heeft ze haar trouwjurk aan getrokken. In het hotel was een mooie trap en hier zagen Lauren & Loe elkaar voor het eerst.

 

Om half 3 was de ceremonie bij Kasteel Limbricht (Limburg). De ceremonie was buiten en het zonnetje scheen flink! Na de ceremonie hebben we de groepsfoto's gemaakt en de trouwreportage van Lauren & Loe. Hiervoor hadden Lauren & Loe rookbommen mee genomen, super leuk!


Na een heerlijk diner begon dan het feest.. Nadat de taart was aangesneden kregen we Loe toch zo ver voor een openingsdans met Lauren om zo het feest echt te laten beginnen. Ik wil jullie veel geluk wensen en bedankt dat ik als trouwfotograaf bij jullie mooie bruiloft erbij mocht zijn!

 

Bruidsjurk: Say I Do Bridal Boetiek in Verona (New Jersey) l Visagie & Kapper: Visagie Marlou l Bloemist: Atelier Bloemverde Trouwpak: Suit Supply l Trouwringen: Heunen Juwelier in Geleen l Videograaf: Westward Films

Heb ik je interesse gewekt als trouwfotograaf omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier.

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life

# Trouwfotograaf limburg # Trouwreportage Limburg # Trouwen Limburg

# Bruidsfotograaf Limburg # Bruidsfotograaf Kasteel Limbricht