TROUWFOTOGRAAF NUTH

Daisy & Sanne | Pingerhoeve

Daisy ken ik onderhand al een tijdje doordat we vaker samen fotoshoots doen voor haar zakelijke klanten waar Daisy de website's voor mag maken (www.gewoondaisy.nl).

Maar vandaag was dan eindelijke de grote dag van Daisy & Sanne! En hier mocht ik als trouwfotograaf aanwezig zijn. Ik begon de bruidsreportage bij de Pingerhoeve in Nuth. In de tuinkamer vonden de voorbereidingen plaats. Ik begon de bruidsreportage ook toen de krulspelden er net in werden gezet!
Toen beide dames helemaal klaar waren kwamen de moeders nog even naar binnen vlak voor de ceremonie, want hun gingen zelf hun dochters weg geven. De ceremonie vond plaats op de overdekte binnenplaats van de Pingerhoeve. Na de ceremonie was er eerst nog een toast & taart, maar erna zijn we foto's gaan maken voor de trouwreportage.

 

Erna zette de gezelligheid zich voort op de buitenplaats met een lekker hapje, drankje en live muziek van Francine & Romain (www.francine-romain.nl). Om 6 uur was het tijd voor een heerlijk dinee waar ik als gast voor was uitgenodigd :)

Ik wens jullie heeeel veeel geluk & liefde en bedankt dat ik als trouwfotograaf bij jullie bijzondere dag aanwezig mocht zijn!

Zijn jullie nog opzoek naar een trouwfotograaf in de omgeving van Nuth?
Stuur me dan een berichtje
hier.

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life

# Bruidsfotograaf Nuth # Trouwfotograaf Nuth # Bruidsreportage Nuth # Trouwreportage Nuth