TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Lindsey & Nino| Gemeentehuis Voerendaal & Brasserie Amuseer Wijlre

Afgelopen week was het dan zover, Lindsey & Nino gingen trouwen! Ik begon de trouwreportage bij Nino in Ransdaal waar hij zich aan het klaar maken was. Bij mannen duurt dit meestal niet zo lang, dus ik was al snel bij Lindsey & haar vriendinnen. Hier werd haar haren & make-up gedaan.  Als verrassing hadden Lindsey's vriendinnen allemaal een matchende oufit gekocht, speciaal voor hun grote dag!

Toen Lindsey klaar was reden we naar het veld. Hier stond Nino op haar te wachten.. erg mooi om te zien! Iets later kwam de familie voor wat groepsfoto's, maar eerst moesten we een paar minuten wachten in de auto. Het begon te regenen!

Om half 5 was de ceremonie bij het gemeentehuis in Voerendaal waar ook de trouwgeloftes van Lindsey & Nino werden voorgelezen. Na de ceremonie zijn we vertrokken naar Brasserie Amuseer waar we heerlijk gegeten hebben.  Toen ondertussen alle gasten waren aangekomen maakte Lindsey & Nino hun entree! Na nog een aantal speeches was het tijd voor mij om de avond af te sluiten.
Bedankt dat ik als trouwfotograaf bij jullie bijzondere dag mocht zijn & geniet nog met jullie tweetjes, want eer je het weet is Ed is al :)

 

Bruidsjurk: Nama Nama l Bloemist: Joy Flowers

 

Gaan jullie trouwen en zoeken jullie nog een trouwfotograaf omstreken Limburg?
Stuur me dan een berichtje
hier.

# Trouwfotograaf Limburg # Trouwen Limburg # Fotograaf bruiloft Parkstad

# Trouwreportage Limburg # Trouwen gemeentehuis Voerendaal # Bruiloft Ransdaal

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life