TROUWREPORTAGE LIMBURG

Kiara & Dre | St. Lambertus Holset & Sibberhuuske Valkenburg (Limburg)

Onder tussen alweer bijna twee weken geleden mocht ik als trouwfotograaf de bruiloft van Kiara & Dre fotograferen.  In de ochtend begon ik de trouwreportage bij Dre. Toen ik aankwam werd nog de bruidsauto versierd. Erna ging Dre naar binnen om zich aan te kleden. Bij de mannen duurt dit meestal niet erg lang, dus al snel  was ik bij Kiara. Hier was het een gezellige boel terwijl bij Kiara haar make-up & haar haren werden gedaan.
Toen iedereen klaar was ging iedereen naar buiten, behalve Kiara. Dre kwam namelijk aan met hun bruidsauto en zag Kiara voor het eerst in haar prachtige bruidsjurk. Na wat koffie/thee en een stuk vla vertrokken we naar Wijndomein St. Martinus in Vijlen. Hier hebben we enkele foto's gemaakt tussen de wijngaard voor de trouwreportage. Vervolgens ook nog een aantal foto's bij Kasteel Vaalsbroek. De weersvoorspellingen waren niet goed, maar gelukkig was het tot nu toe nog altijd droog gebleven!

De ceremonie vond plaats bij St. Lambertus in Holset. Erna vertrokken we allemaal naar het Sibberhuuske in Valkenburg. Onderweg begon het keihard te regenen! Na deze hevige stortbui was het eventjes droog en konden de gasten Kiara & Dre opwachten  op de brug bij het Sibberhuuske. Na een toost waren de felicitaties & werd de bruidstaart aangesneden. Ondertussen regende het soms nog hevig. Toen het weer even droog was hebben we nog enkele groepsfoto's gemaakt.

In de avond was er nog een knallend feest die werd geopend met de openingsdans van Kiara & Dre. Het was een prachtige bruiloft! Bedankt dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn!

Willen jullie ook graag een trouwreportage omstreken Limburg?
Wil je graag dat ik als
trouwfotograaf jullie trouwdag vast leg? Stuur me dan een berichtje hier.

# Trouwfotograaf Limburg # Trouwreportage Limburg # Trouwfotograaf
# Trouwreportage # Trouwen in Limburg # Trouwfoto's Limburg

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life