Sandra & Patrick gaan trouwen en ik mag deze prachtige bruiloft als fotograaf vastleggen!

Ik begon de dag bij Hotel Merici in Sittard waar Sandra ze zich samen met haar zussen en haar dochter aan het klaar maken was. Het was lekker druk en het liep allemaal een beetje uit, maar uiteindelijk zag Patrick zijn mooie vrouw in het trappenhuis van Merici samen met hun twee kindjes. Vervolgens hebben we rondom Merici in Sittard nog enkele foto's gemaakt.

 

Rond half 3 kwamen Sandra & Patrick aan bij Kasteel Limbricht (Limburg) waar de gasten op hun aan het wachten waren. Omdat het prachtig weer was vond de ceremonie buiten plaats. Het was een mooie ceremonie waar persoonlijke trouwbeloftes werder gesproken, met de kinderen een boekje werd gelezen over trouwen en een time capsule voor later.

 

Na de ceremonie konden de kinderen eindelijk spelen op het springkussen, werd er getoost en de bruidstaart aangesneden. Na wat groepsfoto's hebben we nog een paar foto's gemaakt voor de trouwreportage bij Kasteel Limbricht. En rond 6 uur kon ik mijn dag afsluiten nadat alle gasten begonnen aan hun diner. Ik wens jullie veel geluk en bedankt dat ik als trouwfotograaf aanwezig mocht zijn bij jullie bruiloft!


TROUWREPORTAGE SITTARD

Sandra & Patrick| Merici Sittard & Kasteel Limbricht

Willen jullie mij graag als jullie trouwfotograaf in de omgeving van Sittard? Stuur me dan een berichtje hier.

# Trouwreportage Limburg # Fotograaf bruiloft Limburg # Fotograaf bruiloft Parkstad
# Trouwreportage Zuid Limburg # Trouwfotograaf Limburg.

 

MARISCHA'S FOTOGRAFIE  |  Capturing the beauty of your life