Cakesmash fotoshoot met bohemian styling op de Brunssummerheide in Parkstad

Cakesmash fotoshoot Parkstad

CAKESMASH GUUSJE // PARKSTAD


Een tijdje terug kreeg ik een berichtje van Eva. Hun dochtertje werd bijna 1 jaar en ze wouden graag een Cakesmash fotoshoot. Toen Eva me vertelde wat de styling werd van de fotoshoot werd ik al helemaal enthousiast!
Met een hoop attributen zoals een tipi tentje sleepte we alles naar een leuk plekje op de Brunssummerheide gelegen in Parkstad. Toen we alles hadden opgezet kon het smashen beginnen. Heel voorzichtig begon Guusje aan het taartje te eten. Ik hoop dat jullie een leuke verjaardag hebben gehad!

Are you interested?


Hebben jullie ook interesse in een Cakesmash fotoshoot Parkstad? Een Cake smash is te boeken in de omgeving van Parkstad. Stuur me gerust een berichtje!

# CAKESMASH FOTOSHOOT PARKSTAD # CAKE SMASH FOTOSHOOT PARKSTAD