WELCOME, FRIEND

It’s great to meet you.

Hi, mijn naam is Marischa! Geboren in ‘89 en woon samen met mijn man en zoontje in het zuiden van Nederland in Landgraaf.

Na mijn afgeronde HBO People & Business Management opleiding had ik besloten om thuis te blijven. Ook al werd ik een beetje gedwongen, want ik was zwanger. Het leven draait voor mij niet om alleen maar naar school te gaan en te werken. Hiervan loskomen, voor mezelf te kiezen en thuis te blijven was het beste wat ik kon doen. Ik was thuis bij mijn zoontje om hem op te zien groeien en heb mijn echte passie gevonden.. fotograferen.

Ik ben gek op reizen en ontdek het liefste de hele wereld. We hebben al veel mooie reizen mogen maken, met Costa Rica en Zuid Afrika als mijn favorieten.

Ook ben ik veel bezig met voeding. Zelf koken met verse producten en niet met suikers en e-nummers. Verzorgingsproducten zoeken zonder schadelijke ingrediënten. Zelf wasmiddel maken, holistisch en spiritueel. Sinds kort heb ik ook mijn eigen ecologische moestuin!

ADVENTUROUS THINGS

YES WE ARE
this CRAZY

Ik vind het geweldig om samen met mijn gezin sportieve activiteiten te doen zoals canyoning, coasteering, surfen etc. En ja.. zelfs skydiven en bungeejumpen. Toen Enzo 9 jaar was zijn we samen gaan skydiven!

NOT JUST HOW IT LOOKS

how it feels

Qua fotografie zijn bruiloften en geboortes mijn passie. Het is zo puur en echt en hier houd ik van. Die bruiloft midden in het bos of een andere prachtige plek of styling, dan kan ik niet wachten! Maar ook de persoonlijke trouwgeloftes, dat knalfeest of de kleine momentjes.

Bij geboortes houd ik steeds meer van bevallingen waar de vrouw precies weet wat ze wel en niet wilt bij haar bevalling. Thuis met kaarslicht, een hands off bevalling of in het ziekenhuis met haar eigen regels en wensen. Het liefste fotografeer ik zo puur en natuurlijk mogelijk op een ongedwongen manier. Spreekt dit je aan en mag ik jullie bijzonder moment vast leggen?