BRUIDSFOTOGRAFIE

Your love adventure STARTS here

THIS IS HOW I PHOTOGRAPH YOU

Voor mij is er niks leukers dan het fotograferen van de liefde tussen twee mensen. De kleine momenten, de details, de emoties.. Al deze dingen leg ik graag op een ontspannen manier vast. Dus geen geposeerde reportage, maar zoals jullie echt zijn. Graag vertel ik jullie verhaal!

Mijn passie is het fotograferen van buiten bruiloften met een vintage/boho styling of een andere unieke sfeervolle locatie/styling. Of het fotograferen van een bruiloft in een heel andere cultuur. Als ze maar uniek en sfeervol zijn, dan kan ik niet wachten op jullie grote dag!

Bruidsfotografie van een bruiloft
Bruidsfotografie van een bruiloft

Some things
you NEED to know

Via mijn contactformulier kun je een aanvraag doen. Vertel mij hierin zoveel mogelijk over jullie trouwdag. Wie jullie zijn, waar jullie gaan trouwen en wat voor styling jullie hebben.

Mocht jullie bruiloft bij mij passen dan spreken we af voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit kan bij mij thuis in Landgraaf of we ontmoeten ons via videobellen.

Na ons kennismakingsgesprek stuur ik jullie een offerte en kunnen jullie rustig nadenken of ik jullie dag mag vast leggen. Is het een match dan is er een aanbetaling om de dag definitief vast te leggen in mijn agenda.

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we een ruwe dagplanning zodat je een idee hebt qua aantal uren fotografie. Na jullie bruiloft krijgt de planning steeds meer vorm en bespreken we de definitieve planning ongeveer 1 maand voor de bruiloft. Hebben jullie specifieke wensen geef ze gerust door.

De dag na jullie bruiloft krijgen jullie altijd een preview van jullie bruiloft toegestuurd. Na ongeveer 1-2 weken krijgen jullie alle gelukte foto’s digitaal, nabewerkt, in hoge resolutie en zonder logo. Er zijn geen extra kosten achteraf, tenzij je een fotoalbum wilt.

Het is ook mogelijk om een trouwalbum bij mij te bestellen. Verschillende voorbeelden kan ik jullie laten zien bij mij thuis of ik neem ze mee naar de bruiloft. De meeste fotoalbums die ik maak voor mijn klanten kosten rond de €180.

COMMUNITY

Join me on Pinterest

Inspiratie nodig voor jullie bruiloft?
Van tafelstyling tot ceremonie opstelling.