GEBOORTEFOTOGRAFIE

A moment you WANT to remember

THIS IS HOW I PHOTOGRAPH YOU

De dag waarop jullie kindje geboren wordt is een van de mooiste momenten uit jullie leven. Door alle emoties kan zo’n bijzonder moment aan je voorbij gaan. Hoe mooi is het als je met een geboortereportage terug kunt kijken naar dit bijzondere moment! De eerste keer dat je jullie kindje ziet, de eerste keer hoe je hem vasthoudt, hoe de kleine wordt aangekleed.. Al deze speciale momenten leg ik met liefde voor jullie vast.

Het is mijn doel om de geboorte zo mooi mogelijk vast te leggen. De geboorte van jullie kindje is zo’n emotioneel en intiem moment, daarom ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond zodat jullie ongestoord dit moment kunnen beleven. Voor meer informatie kom gerust langs!

Geboortefotografie van een geboorte
Geboortefotografie van een geboorte

Some things
you NEED to know

Ik neem bevallingen aan met een maximale reistijd van 1 uur vanaf Landgraaf. Krijg je een geplande keizersnede dan wil ik best verder rijden.

Vanaf het moment dat je 38 weken zwanger bent sta ik 24/7 voor jullie standby. Is er een risico dat je eerder gaat bevallen, dan sta ik natuurlijk eerder standby.

Zodra je regelmatige weeën hebt en ongeveer 6-7 cm ontsluiting bij een eerste kindje kom ik naar jullie toe. Dit is natuurlijk een schatting, mocht het heel snel gaan dan kom ik gelijk naar jullie toe. Het is dus van belang dat jullie mij goed op de hoogte houden hoe de bevalling verloopt.

Het ligt aan het ziekenhuis hoe ze er mee om gaan of een fotograaf wordt toegelaten op de operatiekamer. In Zuyderland Heerlen heb ik een contract en mag ik altijd mee de operatiekamer op. Ik heb al op verschillende OK’s gefotografeerd, maar dit moet wel altijd overlegd worden met het ziekenhuis. Ook heb ik al een maternal assisted sectio mogen fotograferen. Hier mag de moeder zelf het kindje aanpakken tijdens een keizersnede!

Vooraf zal ik meteen doorgeven of er datums zijn dat ik niet kan komen naar de bevalling ivm bruiloften of vakantie. Het is dan mogelijk om met een backup fotograaf te werken. Wie dit is is geheel aan jullie.

Jullie krijgen alle gelukte foto’s digitaal, nabewerkt, in hoge resolutie en zonder logo. Ook maak ik altijd een geboortefilmpje.

Ik laat heel graag de gemaakte foto’s zien aan mijn (toekomstige) klanten. Een bevalling is natuurlijk een zeer intiem moment en daarom zal ik nooit zomaar de foto’s gebruiken zonder jullie toestemming.

Something extra for you

FILMEN

Het belangrijkste blijven de foto’s, maar tussendoor maak ik ook korte filmpjes om zo een geboortefilm te maken. Dit is dan een slideshow van de foto’s en filmpjes met muziek naar keuze.

Geboortefilm