newborn lifestyle fotoshoot van een baby bij ouders thuis

Newborn lifestyle fotoshoot

NEWBORN FENNA // THUIS IN VOERENDAAL


Na de zwangerschapsfotoshoot zag ik hoe je geboren werd Fenna en nu mag ik het afsluiten met jouw newborn lifestyle fotoshoot. Ik sprak af in het nieuwe huis van Milou & Remco in Voerendaal. Fenna is pas 6 dagen oud, maar Milou liep al vrolijk en fit rond! We begonnen met foto’s maken in de woonkamer en eindigde op de babykamer. Ik had het kamertje van te voren al gezien op foto’s, maar zo leuk ingericht! Lieve Milou & Remco, bedankt dat ik ook deze bijzondere fase in jullie leven mocht vastleggen!

Are you interested?


Hebben jullie ook interesse in een newborn lifestyle fotoshoot? Een newbornfotoshoot is te boeken in de regio Parkstad.

# NEWBORN LIFESTYLE FOTOSHOOT