prematuur fotoshoot zuyderland

Prematuur fotoshoot Zuyderland

DEVIN // ZUYDERLAND HEERLEN


De geboorte van jullie baby is een bijzonder moment. Soms komt het voor dat een baby veel te vroeg geboren wordt en kan het best een onzekere tijd zijn voor de ouders. De eerste weken brengen jullie dan als kersverse ouders door in het ziekenhuis. Voor een kleine bijdrage kom ik naar jullie toe in het ziekenhuis voor een fotoreportage zodat jullie een mooie herinnering hebben! Ik leg dan met alle liefde de dagelijkse bezigheden vast en jullie als gezinnetje. De kosten hiervoor zijn slechts € 25 en is alleen mogelijk in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen.

Deze kleine man is met 33 weken en 5 dagen geboren. Nadat bij mama de vliezen waren gebroken hebben ze eerst de bevalling tegen gehouden met weeën remmers. Omdat Devin nog veel te vroeg was zijn er ook steroïde spuiten gezet voor de longrijping. Erna heeft mama ook nog een infectie opgelopen doordat haar vliezen al gebroken waren. Daardoor heeft Devin ook een infectie gekregen. Hierdoor moest Devin wel geboren worden, want dit was te gevaarlijk voor hem. Mama had wel al 2 cm ontsluiting onder tussen, maar toch heeft ze weeën opwekkers gekregen om de bevalling te versnellen.
Tijdens de reportage is Devin lekker in badje geweest en heeft hij erna de fles gekregen van mama. Nu moet Devin nog goed leren drinken uit de fles, zodat hij met mama en papa weer naar huis mag. Ik hoop dat jullie snel thuis kunnen genieten met ze allen!

Are you interested?


Hebben jullie ook interesse in een fotoshoot van jullie prematuur? Deze is alleen te boeken bij het Zuyderland ziekenhuis.

# PREMATUUR FOTOSHOOT ZUYDERLAND