prematuur fotograaf limburg

Prematuur fotograaf Limburg

JAMES // ZUYDERLAND ZIEKENHUIS


De geboorte van jullie baby is een bijzonder moment. Soms komt het voor dat een baby veel te vroeg geboren wordt en kan het best een onzekere tijd zijn voor de ouders. De eerste weken brengen jullie dan als kersverse ouders door in het ziekenhuis. Voor een kleine bijdrage kom ik naar jullie toe in het ziekenhuis voor een fotoreportage zodat jullie een mooie herinnering hebben! Ik leg dan met alle liefde de dagelijkse bezigheden vast en jullie als gezinnetje. De kosten hiervoor zijn slechts € 25 en is alleen mogelijk in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen.

Deze kleine man is met spoed gehaald met 32 weken. Maar ondanks dat James te vroeg is geboren doet hij het super! Tijdens de fotoreportage is James heerlijk in badje gedaan door papa en mama. Erna kreeg James nog de fles en was hij weer in dromenland. Helaas moet papa gewoon werken en is mama de hele tijd bij je James, maar ik hoop dat jullie snel samen thuis kunnen genieten!

Are you interested?


Zijn jullie opzoek naar een fotograaf om jullie prematuur vast te leggen? Deze is alleen te boeken bij het Zuyderland Heerlen in Limburg.

# PREMATUUR FOTOGRAAF LIMBURG