Bevallingsfotograaf voor een thuis bevalling in de regio Venlo

Bevallingsfotograaf Venlo

GEBOORTE VAN FLO // THUISBEVALLING IN KESSEL

Omdat de eerste bevalling van Collin zo snel was gegaan, wou ze dit keer graag een bevallingsfotograaf erbij hebben en ik had de eer om dit te mogen vast leggen! De zwangerschap van Collin verliep goed en zo ook alle controles. Eind mei had ze haar laatste controle in het ziekenhuis in Venlo en ze mag vanaf nu gewoon thuis bevallen wat ze ook graag wilt.
Op 9 juni hadden we weer even contact. Alles was nog steeds rustig en Collin had een paar keer het gevoel dat het ging gebeuren, maar helaas bleken het indalingsweëen te zijn! De kleine meid was nog van plan om lekker te blijven zitten. Erna was er weer een update op 16 juni rond half 12 smiddags. De verloskundige Janneke (Verloskundige praktijk Janneke van Hal) was net geweest en Collin heeft nu 1,5 cm ontsluiting. Wel al lichte krampen, maar qua pijn nog goed te doen. Vol spanning zat ik te wachten, maar helaas het zette niet door! De dag erna was Collin in de ochtend bij de verloskundige geweest en alles was nog precies het zelfde. Waarschijnlijk ligt de kleine met haar hoofd omhoog waardoor de weeën niet doorzetten. De dag erna (18 juni) vroeg ik hoe het ging. De krampen worden steeds heftiger, met dan een regelmaat en dan weer niet. Het is nu rond 19:00 uur en Collin heeft nu 2 cm ontsluiting. In de avond rond 23:00 uur heeft ze 3 cm. De weeën worden ondertussen steeds pittiger, maar er zit wel nog veel tijd tussen waardoor het nog goed is vol te houden.  Deze nacht heeft Collin ook helemaal niet  kunnen slapen en de dag erna op 19 juni zijn in de ochtend haar vliezen gebroken om zo hopelijk haar bevalling wat meer door te laten zetten. De vorige keer toen haar vliezen werden gebroken ging het in eens heel snel, dus ik besloot om rustig al te vertrekken naar haar toe toen de weeën goed begonnen.
Na een uur kwam ik bij Collin en Maikel thuis aan. Collin was onder op de badkamer haar weeën weg aan het puffen. Vlak voordat ik aan kwam was gekeken naar hoeveel cm ontsluiting Collin had, maar helaas was dit nog steeds niet opgeschoten! De weeën werden erna steeds zwaarder en intenser. Het was nu afwachten en Collin kreeg het steeds zwaarder. De pijn werd steeds meer en meer, maar Collin bleef doorzetten. Na de badkamer onder en de woonkamer eindige Collin boven op de slaapkamer. Ondertussen kwam de ontsluiting nu snel op gang, maar voor Collin nog steeds te langzaam. Want ze was al zo lang bezig en erg moe. Maar nog geen 2 uur later dat ik er was mocht Collin om 13:32 uur beginnen met persen. Tien minuten later was daar al hun prachtige dochtertje Flo! 

Are you interested?


Zijn jullie nog opzoek naar een bevallingsfotograaf in de omgeving van Venlo? Stuur me een berichtje!

# BEVALLINGSFOTOGRAAF VENLO