Geboortefotograaf Zuid Limburg

Geboortefotograaf Zuid Limburg

GEBOORTE VAN LEN // ZUYDERLAND ZIEKENHUIS ZUID LIMBURG


Alweer twee jaar terug mocht ik de geboorte fotograferen van hun eerste kindje en begin dit jaar vertelde Kimberley & Bram dat ze in verwachting waren van hun tweede kindje. Sep kreeg namelijk een broertje en ook dit wilde ze weer vast hebben gelegd met een geboortereportage. Als geboortefotograaf Zuid Limburg mocht ik naar het geboortecentrum Zuyderland in Heerlen.

De tijd vliegt voorbij voor Kimberley’s gevoel en ze heeft alleen last van wat rugklachten. De kleine doet het goed en groeit goed. Officieel is Kimberley 26 augustus uitgerekend, dus 20 augustus app ik haar eens hoe het met haar gaat. Alles is nog rustig met af en toe een krampje.  Op 25 augustus appt Kimberley me iets voor 10 uur in de avond. Ze heeft last van krampjes en wou het me alvast laten weten mocht er nog iets gaan gebeuren. Helaas bleef het weer rustig.
In de nacht van 27 augustus belt Bram me wakker..  het is begonnen! De verloskundige was geweest en voor de zekerheid gingen ze alvast naar het ziekenhuis. Ik vroeg Bram me op de hoogte te houden en ik probeerde nog wat te slapen. Natuurlijk lukt me dat nooit helemaal want het is zo spannend! 
Iets voor 7 in de ochtend ging ik naar Kimberley & Bram toe in het Zuyderland Ziekenhuis. Kimberley had erg veel last van de weeen en kreeg daarom Remifentanil om zo de weeen wat beter te kunnen opvangen. Bij de eerste bevalling had Kimberley een ruggenprik, dus de bevalling kon niet snel genoeg gaan voor haar!

Eindelijk kwam de ontsluiting sneller opgang en maar na een paar keer persen was om 08:47 uur Len geboren.
Toen Len was aangekleed en borstvoeding had gekregen, kon Sep zijn kleine broertje ontmoeten. En wat was Sep blij om zijn broertje te zien. Hij wou hem meteen al vast houden en was Len aan het knuffelen en kusjes aan het geven.. zo lief!

Are you interested?


Als geboortefotograaf Zuid Limburg kom ik in verschillende ziekenhuizen en thuisbevallingen. En geboortereportage is te boeken in Zuid – Midden Nederland en dus ook bij het Zuyderland in Heerlen.

# GEBOORTEFOTOGRAAF ZUID LIMBURG