Geboortefotograaf voor een geboortereportage van een geboorte in het ziekenhuis in brabant

Geboortefotograaf Brabant

GEBOORTEFOTOGRAAF BRABANT // ZIEKENHUIS GEBOORTEZORG MMC


De dag waarop jullie kindje geboren wordt is een van de mooiste momenten uit jullie leven. Door alle emoties kan z’n bijzonder moment aan je voorbij gaan en via een geboortereportage kunnen jullie altijd samen terug kijken naar dit bijzonderen moment. Geboortefotograaf Brabant legt ook graag jullie geboorte vast!

Het is mijn doel om de geboorte zo mooi mogelijk vast te leggen. De geboorte van jullie kindje is z’n emotioneel en intiem moment, daarom ben ik zoveel mogelijk op de achtergrond zodat jullie ongestoord dit moment kunnen beleven. De momenten die ik vast leg zijn bijvoorbeeld de ondersteuning van je partner, de eerste ontmoeting met jullie kindje, het wegen/aankleden etc.

SPONTANE GEBOORTEFOTOGRAFIE

Een spontane geboortereportage kan zowel thuis als in het ziekenhuis plaats vinden. Hier leg ik de momenten voor, tijdens en na de bevalling vast. Zodra de weeën regelmatig zijn kom ik jullie kant op en begint de geboortereportage.

GEPLANDE GEBOORTEFOTOGRAFIE

De geplande geboortereportage is als jullie kindje geboren wordt via een geplande keizersnede. Hierbij ligt de datum van de geboorte dus al enige tijd van te voren vast. Wel is het belangrijk dat het medisch personeel hiervoor toestemming geeft. Bespreek dit dus met je verloskundige / gynaecoloog.

Are you interested?


Mochten jullie nog vragen hebben of interesse in een geboortereportage stuur me even een berichtje! Geboortefotograaf Brabant komt dus ook bij het Geboortezorg MMC Veldhoven gelegen in Brabant.

# GEBOORTEFOTOGRAAF BRABANT # GEBOORTEFOTOGRAAF VELDHOVEN