Geboortefotograaf voor een geplande keizersnede in het ziekenhuis Limburg
|

Geboortefotograaf Limburg

GEBOORTE VAN MESAM // KEIZERSNEDE LIMBURG


Als verrassing kreeg Lindsey tijdens haar babyshower een geboortereportage cadeau! Na de babyshower nam Lindsey contact met me op en gelukkig vond ze het een leuke verrassing. Vorig jaar mocht ik ook al de bruiloft van Lindsey & Nino fotograferen. Als geboortefotograaf Limburg mocht ik dus wederom een speciaal moment in hun leven fotograferen!

Op 12 maart sprak ik af met Lindsey om alles voor de geboortereportage te bespreken. Op 14 april is Lindsey uitgerekend en ze wilt heel graag een badbevalling. Helaas kwam Lindsey op 29 maart met minder leuk nieuws.. ze was zojuist in het ziekenhuis geweest en ze had een verhoogde kans op een keizersnede. De kleine was nog steeds niet ingedaald en de gynaecoloog denkt dat dit komt omdat haar bekken te nauw zijn. Dit allemaal werd op 3 april nog eens bevestigd.. het werd definitief een keizersnede en wel op 6 april.

Lindsey & Nino moesten zich op 6 april om 10 uur melden bij het ziekenhuis. We hadden afgesproken dat ik er meteen bij zou zijn vanaf het begin. Eerst werd er nog een CTG gemaakt en allerlei andere checks. Vervolgens werd ons geduld getest, want we moesten even wachten tot er plek was op de operatiekamer voor de keizersnede. Uiteindelijk werd hun mooie zoontje Mesam om 14:48 uur geboren. Lindsey & Nino bedankt dat ik wederom bij z’n speciaal moment uit jullie leven mocht zijn!

Are you interested?


Als geboortefotograaf Limburg kom ik in verschillende ziekenhuizen en thuisbevallingen. En geboortereportage is te boeken in Zuid – Midden Nederland en dus ook in Limburg.

# GEBOORTEFOTOGRAAF LIMBURG