Geboortefotograaf voor een geboortereportage in het UMC ziekenhuis Maastricht

Geboortefotograaf Maastricht

GEBOORTE VAN MILANO // ZIEKENHUIS MUMC+ MAASTRICHT


Na ons kennismakingsgesprek begin maart hadden Melissa en Dimitri besloten dat ik als geboortefotograaf de geboorte van hun tweede kindje mocht vast leggen. Als geboortefotograaf Maastricht kon ik dus een geboorte fotograferen in het ziekenhuis UMC+ Maastricht.

De controles verliepen telkens goed en alles was in orde. Wel moest Melissa op aanraden van het ziekenhuis in het ziekenhuis Maastricht UMC+ bevallen. Helaas dus geen thuis bevalling. Het bleef lang rustig.. ook toen Melissa de 40 weken passeerde. Bij haar 1e kindje is Melissa 3x gestript en gebeurde er nog steeds niks. Toen ze in het ziekenhuis aankwam voor de inleiding was de bevalling toch vanzelf  begonnen. Melissa hoopte dus nu weer dat ze op een natuurlijke wijze zou bevallen!

Donderdag 28 juni heeft de verloskundige geprobeerd om Melissa te strippen, maar helaas was dit niet mogelijk omdat alles nog dicht zat. Een week later op donderdag 5 juli heeft de verloskundige wederom geprobeerd om te strippen, maar helaas is dit wederom niet gelukt. In de avond is Melissa wel nog de slijmprop verloren, maar helaas na een paar weeën zette het niet door.
Vrijdag 6 juli had Melissa een afspraak opstaan bij het ziekenhuis Maastricht UMC+. Om 13 uur een CTG en om 14 uur een gesprek om een inleiding te bespreken. De inleiding stond gepland op woensdag 11 juli. 
Zondag 8 juli kreeg ik opeens om 03:45 uur een berichtje.. Melissa had al bijna 1 uur weeën om de 3-4 minuten en de verloskundige kwam zo kijken! Vervolgens is Melissa rond half 5 vertrokken naar het ziekenhuis Maastricht UMC+ met ongeveer 4-5 cm ontsluiting. 
Toen ik aankwam in het ziekenhuis waren de weeën weer iets afgezwakt waardoor besloten werd om de vliezen te breken. Erna werden de weeën steeds heftiger tot Melissa mocht beginnen om mee te persen. Na 5 minuten persen is dan om 07:21 uur Milano geboren!  Erg bedankt dat ik als geboortefotograaf erbij mocht zijn!

Are you interested?


Als geboortefotograaf Maastricht kom ik in verschillende ziekenhuizen en thuisbevallingen. En geboortereportage is te boeken in Zuid – Midden Nederland en dus ook in het ziekenhuis UMC+ Maastricht.

# GEBOORTEFOTOGRAAF MAASTRICHT