Geboortefotograaf om een geboorte te fotograferen in het Laurentinus ziekenhuis in Roermond

Geboortefotograaf Roermond

GEBOORTE VAN SENN // LAURENTINUS ZIEKENHUIS ROERMOND


Kelly & Job verwachten hun tweede kindje en deze keer willen ze graag dat dit bijzondere moment wordt vastgelegd door een geboortereportage. Als geboortefotograaf Roermond mocht ik naar het Laurentinus Ziekenhuis in Roermond.

Kelly & ik hielden contact over hoe haar zwangerschap verliep. Zo vond haar verloskundige het goed dat ik de geboorte kwam fotograferen. Met 38 weken begon het langzaam zwaar te worden voor Kelly en was ze blij als het ‘afgelopen’ is.  Woensdag 3 augustus appte ze me dat er helaas nog steeds niets was gebeurd. Haar verloskundige was vanmiddag wel langs geweest, omdat ze veel vocht was verloren. Maar het was geen vruchtwater helaas. Wel had ze vanaf zondag avond weeën gehad, maar deze zette telkens niet door. Twee uur later kreeg ik een appje met de vraag: ” Ben je nog wakker?”. Ik dacht bij mezelf.. het gaat beginnen! Kelly was haar weeën aan het timen.. 22:22, 22:26, 22:31, 22:34, 22:37, 22:40, 22:43, 22:46.  Ze vertelde me dat ze om 23:00 de verloskundige ging bellen. Vol spanning wachtte ik af.. ik was klaar wakker en kon geen oog meer dicht doen. 3 Centimeter zei Kelly toen, maar ze moest nog even afwachten tot half 1.  Rond 20 voor 1 appte ik haar of ze nog wat gehoord had, maar ik kreeg geen antwoord meer. Ik dacht al.. volgens mij zijn ze naar het ziekenhuis gegaan en ik begon mijn spullen te pakken en zat klaar om te vertrekken! Kwart over 1 kreeg ik een smsje van Job, ik kon naar het ziekenhuis komen. Meteen sprong ik in de auto, want het was toch 45 min rijden voor me naar het Laurentius Ziekenhuis in Roermond. Iets voor 2 kwam ik de kamer binnen gelopen en zag ik dat Kelly in bad zat en Job haar hand vast hield. Vanaf dat moment is alles zo snel verlopen en was ik helemaal in focus om er een prachtige geboortereportage van te maken. Maar wat er toen allemaal gebeurde is natuurlijk ook hieronder terug te zien.

Kelly & Job ik wil jullie bedanken voor deze kans en het vertrouwen in mij. Ook wil ik de verloskundige Tanja van de verloskundigenpraktijk Bollebuik bedanken voor haar fijne samenwerking tijdens de bevalling!

Are you interested?


Willen jullie ook graag een geboortefotograaf om de geboorte van jullie kindje vast te leggen? Kom gerust langs! Als geboortefotograaf Roermond kom ik bij verschillende ziekenhuizen en thuisbevallingen en dus ook bij het Laurentinus Ziekenhuis in Roermond

# GEBOORTEFOTOGRAAF ROERMOND