Geboortefotograaf voor een bevalling in het ziekenhuis Zuyderland in Heerlen

Geboortefotograaf Zuyderland

GEBOORTE VAN DESTINY // ZUYDERLAND ZIEKENHUIS HEERLEN

Op  8 augustus 2016 sprak ik met Debby en Xavier af om elkaar beter te leren kennen en voor meer informatie voor de geboortereportage. Erna gaven ze aan dat ze me graag als geboortefotograaf wouden! Destiny ging bevallen in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen.

Erna hield ik contant met Debby over de verloop van haar zwangerschap en hoe de controles gingen. Alles verliep elke keer goed, de kleine meid groeide goed en was langzaam aan het indalen.
Maandag 12 augustus kreeg ik een berichtje van Debby dat ze sinds een paar uurtjes weeën heeft. Meestal langer dan een half uur en een paar keer om de 15 minuten. Maar zakte telkens ook weer af, dus ze wachtte af tot morgen bij de controle. Hier bleek het dus voorweeën te zijn en ze moest afwachten tot het echt ging doorzetten uiteindelijk.

Op dinderdag 15 september kreeg ik om 05:00 een berichtje dat Debby ongeveer een half uur al weeën heeft om de 5-10 minuten. Rond 7 uur was de verloskundige langs geweest en Debby had al 1 cm ontsluiting. Het was dus echt begonnen! Maar de weeën moesten eerst nog krachtiger en regelmatiger komen zodat de ontsluiting verder ging.
Iets na half 9 vroeg is hoe het met haar ging. Debby zei dat ze nu weeën had om de minuut ongeveer en ze waren ook langer en heftiger, maar om 9 uur kwam de verloskundige langs. Ik had voor mijn gevoel al het idee dat Debby naar het ziekenhuis zou gaan nadat de verloskundige langs was geweest. Dus ik zette me spullen alvast klaar en bracht mijn zoontje naar mijn schoonmoeder. Ik was er klaar voor! En me gevoel klopte, iets na 9 kreeg ik een berichtje dat ze naar het ziekenhuis was vertrokken.

Eenmaal aangekomen bij het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen ging het erg snel met de ontsluiting en was er zelfs geen tijd meer voor pijnstilling. Want Debby moest al beginnen met persen! Om 10:36 is de kleine meid Destiny geboren, nadat mama haar zelf aanpakte.

Are you interested?


Hebben jullie ook interesse in een geboortefotograaf? Kom gerust langs! Een geboortereportage is te boeken in Zuid – Midden Nederland en dus ook in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen.

# GEBOORTEFOTOGRAAF ZUYDERLAND # GEBOORTEFOTOGRAAF HEERLEN