Geboortefotografie van een bevalling in Heerlen

Geboortefotografie Heerlen

GEBOORTE VAN SEP // ZUYDERLAND ZIEKENHUIS HEERLEN

Eind juli sprak ik af met Kimberley & Bram, want ze hadden interesse in geboortefotografie. Na het kennismakingsgesprek lieten ze me weten dat ik voor hun de zwangerschaps-, geboorte & newbornreportage mocht maken. De bevalling zou plaats vinden in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen.

Begin oktober stuurde Kimberley me nog een berichtje. Alles ging nog goed met de kleine en alles was nog rustig. 13 Oktober werd ik in eens om 17:55 uur gebeld door Bram, hij vertelde dat de vliezen waren gebroken, maar er waren nog geen weeën. De verloskundige zou komen kijken, maar het was nog afwachten of het op gang ging komen. Maar het ging sneller dan ze dachten, want om 20:27 uur belde Bram me weer.. ze waren net vertrokken naar het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen! Ik merkte meteen dat Bram het allemaal erg spannend vond en door alle hectiek had hij niet mee gekregen hoeveel centimeter ontsluiting Kimberley had. Maar ik vertelde Bram dat ik ook alvast naar het ziekenhuis zou vertrekken en we het daar wel zagen hoe het ging.

Eenmaal bij het ziekenhuis had Kimberley 4-5 cm ontsluiting, maar omdat de bevalling zo snel was gegaan tot nu toe waren de weeën heel heftig. Daarom wou Kimberley een ruggenprik en hierna was ze ook een stuk relaxter. Zo kon ze nog even bijkomen voordat het persen ging beginnen.  Hierna ben ik ook weer even naar huis gegaan om wat te slapen. Toen Kimberley 9cm ontsluiting had belde Bram me en ben ik weer terug gegaan naar het Zuyderland. Uiteindelijk is hun mooie gezonde mannetje Sep geboren met 38 weken en 4 dagen. Erg bedankt dat ik als geboortefotograaf erbij mocht zijn!

Are you interested?


Hebben jullie ook interesse in geboortefotografie Heerlen? Kom gerust langs! Een geboortereportage is te boeken in Zuid – Midden Nederland en dus ook in het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen.

# GEBOORTEFOTOGRAFIE HEERLEN