bruidsfotograaf voor een buiten bruiloft bij kasteel bloemendal in vaals

Bruidsfotograaf Kasteel Bloemendal

SHARON & BART // KASTEEL BLOEMENDAL IN VAALS

 Het is alweer 12 jaar geleden dat Sharon en Bart hun eerste date hadden. Toen ze studeerden namen ze vaak dezelfde trein van en naar Maastricht. Bart heeft toen Sharon online opgespeurd en contact gezocht. Toen ze eenmaal een eerste date hadden gehad voelden ze allebei direct dat het goed zat. De eerste gesprekken tussen Sharon en Bart op msn, heeft Bart zelfs nog bewaard! En na al die jaren samen was op kerstavond 2021 dan het moment dat Bart Sharon ten huwelijk ging vragen. Ze hadden een romantisch etentje met z’n tweetjes gepland. Na het hoofdgerecht werd Sharon verrast met een tochtje door het huis aan de hand van allerlei vragen over onze relatie. Dat tochtje leidde naar de slaapkamer die helemaal was versierd en waar een grote gouden doos op bed stond. In de doos zat een groot chocoladehart met de tekst: ‘Lieve Sharon, wil je met me trouwen?’ Daar hoefde ze niet over na te denken! Erna kon het plannen van hun bruiloft beginnen! Sharon zegt: “We vonden het leuk om samen te doen, maar het is wel veel werk. We wilden graag een intieme bruiloft met zo’n 25 gasten die allemaal de hele dag aanwezig zouden zijn, dus zonder avondgasten. Ondanks het beperkte aantal gasten vergde de organisatie toch veel tijd en regelwerk.” Tegen het einde van het plannen kwamen daar zelfs wat kriebeltjes en zenuwen bij, want de grote dag kwam steeds dichterbij.

En nu was het dan zover! Als bruidsfotograaf kwam ik aan bij de locatie Kasteel Bloemendal in Vaals. Boven in de bruidssuite maakte Sharon zich klaar samen met haar moeder en haar zus. Haar prachtige trouwjurk hing al op. Na wat detailfoto’s trok Sharon haar jurk aan. Ondertussen kwamen langzaam wat gasten binnen die werden opgevangen door Bart.
Iets voor drie uur liepen alle gasten naar de achtertuin waar de ceremonie zal plaats vinden. Van te voren had ik al de foto’s gemaakt van de opstelling. De gehele bruiloft had als styling een aantal zachte kleuren. Deze kwamen mooi terug in de bloemen, de aankleding van de ceremonie, de sweet table en het diner. En zonder dat Sharon en Bart het wisten matchen dit ook mooi bij hun bruidsjurk en trouwpak samen.
Toen alle gasten zaten bij de ceremonie kwam Sharon aanrijden met haar vader en dit was ook het moment dat Bart Sharon voor het eerst zag! Het was een mooie intieme ceremonie. Voor Sharon en Bart was dit ook het mooiste moment van de dag. “De ambtenaar van de burgerlijke stand had ons en onze familie van tevoren vragen gesteld zodat ze een mooi verhaal kon maken van alle informatie, en dat heeft ze prachtig gedaan. Ze betrok ons ook in het verhaal door ons soms vragen te stellen, zoals waarom we graag met elkaar willen trouwen. Dat waren mooie en intieme momenten.”
Na de ceremonie werd er getoost en waren de felicitaties. Ook de sweet table stond al opgesteld en smaakte heerlijk! Voor de fotoshoot en groepsfoto’s hebben we foto’s gemaakt in de achtertuin bij Kasteel Bloemendal, een perfecte plek hiervoor. Erna was het genieten.. gezellig kletsen met de gasten met een drankje erbij. Ook gaven de gasten hun cadeau’s. Rond half 7 sloot ik de dag af nadat iedereen had plaats genomen voor het diner. Wat een mooie dag was het!

Nog een tip van het bruidspaar: “Begin op tijd met plannen. Er wordt wel eens gezegd dat je een half jaar moet uittrekken voor het plannen van een bruiloft, en in onze ogen klopt dat ook wel. Maar geniet ook van de voorbereiding, en probeer de bruiloft zelf zo goed mogelijk in je op te nemen want het is voorbij voordat je het in de gaten hebt!”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een buiten bruiloft bij kasteel bloemendal in vaals

Kasteel Bloemendal

  • Bruidsjurk: Koonings Bruidsmode
  • Visagie & Kapper: Ilvy Prevos
  • Trouwpak: L’atelier Tailoring
  • Bloemist: Anne’s Mooiste
  • Juwelier: Sanne Kickken Goudsmid in Eijsden
  • Sweettable: Treacle & Spice


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Vaals, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF KASTEEL BLOEMENDAL