trouwen bij nomade beach house aan het strand bruidsfotograaf

Trouwen Nomade Beach House

LIZA & STEFAN // NOMADE BEACH HOUSE IN NOORDWIJK

Liza en Stefan leerde elkaar kennen via Tinder. Na het uitwisselen van elkaars nummer en een aantal weken appcontact is er uiteindelijk een date gekomen. Van de ene date kwam de andere en zo is de liefde voor elkaar uiteindelijk ontstaan! Op 26 oktober 2022 wou Stefan Liza graag ten huwelijk vragen. Ze waren met de familie van Liza op vakantie in Marbella. Dit vanwege het huwelijksjubileum van Liza’s ouders. Stefan vertelt: “Ik had de ring al weken geleden terug gekocht en nam deze dus mee op vakantie. Na een dag een pittoresk stadje te hebben bezocht en 20x afgewogen te hebben waar ik het aanzoek zou gaan doen (met die ring en doosje in m’n broekzak), heb ik aan Liza maar gevraagd om vlak bij het appartement even samen uit eten te gaan. Onderweg naar het restaurant was ik nog steeds aan het zoeken voor een plek, maar na wat lopen over de boulevard zag ik een mooie pier en was het moment daar :)”

Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen. Ze zijn in november 2022 gestart met het zoeken van een trouwlocatie en zijn uitgekomen bij de Nomade Beach House in Noordwijk aan het strand. Liza vertelt: “We vonden het plannen heel leuk. Naarmate het dichterbij kwam werd het ook steeds leuker. Het krijgt steeds meer vorm en je bent echt zelf iets aan het organiseren waar we nu enorm blij en trots op terugkijken. Het was wel veel werk, vooral de details kosten veel tijd en aandacht maar desondanks hebben we er echt van genoten. We zouden het zo weer doen!”

Na lang plannen was dan nu eindelijk de grote dag daar. Ik moest vrij vroeg de wekker zetten om helemaal naar Zuid Holland te rijden. Hier trof ik Stefan aan waar hij om half 9 al paraat stond om zich aan te kleden. Na een paar keer de stropdas opnieuw te doen, was hij er klaar voor! Iets verderop in Leiden maakte Liza zich boven klaar terwijl onder langzaam de familie zich verzamelde. Ze trok haar prachtige trouwjurk aan en Stefan kreeg een seintje dat hij eindelijk mocht komen. Ze zagen elkaar voor het eerst in de woonkamer met op de achtergrond allemaal blijde gezichten van familie.
We zijn toen vertrokken om foto’s te maken. Maar eerst een stop bij de manege, want Liza wou heel graag met haar paard op de foto! Erna hebben we ook nog foto’s gemaakt bij het Landgoed de Horsten en bij de duinen van Katwijk. Deze laatste was mijn favoriet!

En nu was het tijd voor de ceremonie.. ik vertrok naar de trouwlocatie het Nomade Beach House in Noordwijk wat ligt aan het strand. Deze locatie is perfect voor het thema van Liza en Stefan’s bruiloft, namelijk Bohemian Chic. Langzaam kwamen alle gasten binnen en werden ze verzorgd met een lunch en een drankje. Vervolgens gingen alle gasten naar buiten en konden ze Liza en Stefan ontvangen! Erna volgde een mooie ceremonie met vooral veel humor en een paar feitjes die sommige gasten misschien nog niet wisten van Liza en Stefan. Ook lazen Liza en Stefan elkaar hun persoonlijke trouwgeloftes voor.. altijd een mooi moment om bij te mogen zijn.
Na de ceremonie was er ook een mooie kerkelijke ceremonie in Valkenburg waar Liza en Stefan altijd komen. De gasten werden in stijl vervoerd in een witte Engelse dubbeldekker. Ook dit weer was dus top geregeld! “We hadden onze bruiloft redelijk tot in detail voorbereidt. Hierdoor waren we eigenlijk ook niet ergens zenuwachtig voor en op de dag zelf hebben we geen enkel moment aan de planning of andere georganiseerde punten gedacht. We hebben echt volop kunnen genieten van alles wat er die dag gebeurde. Dit was ook te danken aan onze twee ceremoniemeesters.”

Vervolgens zette de dag weer voort bij de Nomade Beach House. Er was een relaxte sfeer, heerlijk eten, speeches, een quiz, een nummer dat met iedereen werd gezongen en vooral veel lieve woorden voor het bruidspaar. Liza vertelt: “De hele dag was voor ons mooi, maar we hebben toch het meeste genoten van alle mensen om ons heen die veel voor ons betekenen. Iedereen zag er mooi uit en was blij om ons, dat voelt heel speciaal en gaf ons echt een dankbaar en gelukkig gevoel.”
Het was een prachtige dag Liza en Stefan en ik ben dankbaar dat ik daar bij mocht zijn!

Nog een tip van het bruidspaar: “Misschien een beetje cliché maar begin op tijd met voorbereiden. Ons tijdspad was zo precies goed en als je elke 1-2 weken iets oppakt dan blijft het behapbaar en kun je er op een relaxte manier van genieten. Vergis je niet in de tijd die het kost voor het regelen van de details, zoals bijvoorbeeld de aankleding van dinertafels, etc. Probeer op de dag zelf ook momentjes samen in te plannen want dan heb je echt even de tijd om te landen. Je wordt best geleefd door alle indrukken en gasten, kies dan ook de mensen uit die er echt bij moeten zijn :)”

Featured Leveranciers


trouwen bij nomade beach house aan het strand bruidsfotograaf

Nomade Beach house

 • Bruidsjurk: Bruidshoek Leiden
 • Visagie & Kapper: Marijke van Selm
 • Trouwpak: Suitsupply
 • Bloemist: La Lola’s
 • Juwelier: Langerak Juwelier in Den Haag
 • Bruidstaart: Banketbakkerij Herfst in Gouda
 • Trouwambtenaar: Cocky Drost
 • Trouwauto: 123trouwauto
 • Bus: Kool trouwauto’s
 • Muziek kerk: Jedidja van Duijn en Arjen van Putten
 • Band avond: Koffieband

Are you interested?


Gaan jullie ook trouwen bij de Nomade Beach House in Noordwijk en zijn jullie nog opzoek naar een bruidsfotograaf?
Stuur mij een bericht en we plannen een kennismakingsgesprek in!.

# TROUWEN NOMADE BEACH HOUSE # BRUIDSFOTOGRAAF NOORDWIJK