Bruidsfotograaf voor een buiten bruiloft bij Landgoed Twistvliet in Zeeland
|

Bruidsfotograaf Zeeland

RAFFA & TOBIAS // LANDGOED TWISTVLIET

Dit leuke stel komt uit België, maar toen ze de trouwlocatie Landgoed Twistvliet in Zeeland zagen waren ze meteen verkocht. Het was een flink stuk rijden voor mij, met zelfs nog file, want op een zonnige zaterdag gaan vele naar het strand. Terwijl de gasten langzaam aan het inchecken waren kwam ik aan bij de trouwlocatie. Tobias gaf mij een snelle rondleiding en wat zag het er prachtig uit qua decoraties en bloemen! Erna ging ik naar Raffa die zich samen met vriendinnen en haar moeder aan het klaar maken was. Ze zat nog in de makeup en na een paar sfeerbeelden ging ik naar Tobias die iets verder zich aan het klaar maken was op de plek waar ze ook zouden gaan slapen. Met hulp van vrienden trok hij zijn trouwpak aan, want blijkbaar was zijn sleutelbeen pas gebroken! Toen Tobias klaar was ben ik weer naar Raffa gegaan waar ze haar bruidsjurk aantrok. Ze zag er prachtig uit! Haar vader stond buiten te wachten voor de first look met zijn dochter.
De ceremonie was onder de bomen en prachtig versierd met een boho sfeer. Het was een mooie intieme ceremonie met veel persoonlijke verhalen en muziek van vrienden van Raffa en Tobias. Ook spraken Raffa en Tobias hun persoonlijke trouwgeloftes naar elkaar uit, altijd een mooi moment. Vervolgens was er een toost en kon iedereen het bruidspaar feliciteren. Toen iedereen een drankje nam hebben we de fotoshoot gedaan met Raffa en Tobias en uiteindelijk nog een aantal groepsfoto’s.
Om 18:00 uur was het diner en ook deze weer zag er prachtig versierd uit! Het was een heerlijk meerdere gangen diner/buffet en zelfs nog een toetje. Erna was het even relaxen en hadden de vrienden van Raffa en Tobias ook nog een speech en een grappige diashow voorbereid. Terug de tijd in naar alle dingen die ze samen hebben beleefd. Uiteindelijk sloot ik de avond af met de openingsdans van Raffa en Tobias. Super bedankt dat ik bij deze prachtige dag erbij mocht zijn!

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor een buiten bruiloft bij Landgoed Twistvliet in Zeeland

Landgoed Twistvliet

  • Bruidsjurk: Ann & John bruidsmode in Eindhoven
  • Visagie & Kapper: Blanche beautysalon
  • Oorbellen: Twice As Nice
  • Trouwpak: Café Costume
  • Bloemist: Sarah Terlinck
  • Juwelier: Atelier Jaji
  • Uitnodigingen & Stationery: Kaartje2Go en Canva


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Zeeland, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF ZEELAND # TROUWFOTOGRAAF ZEELAND