|

Trouwfotograaf Italië

NATHALIE & RAOUL // BORGO BELFIORE IN ITALIE

Met dit leuke koppel heb ik al een hoop mooie en ook emotionele momenten mogen beleven. Super blij was ik dan ook dat ik ook hun droom bruiloft in Italië mocht vast leggen!
Nathalie en Raoul hebben elkaar leren kennen tijdens het werk en begonnen erna buiten werktijd af te spreken. Ondertussen zijn ze een aantal jaar samen en drie prachtige kindjes verder. En nu nog het aanzoek… Raoul verraste Nathalie met een weekendje Italië. Nathalie volgde online een bepaalde trouwlocatie in Italië, waar ze van droomde. Raoul nam haar de tweede dag van het weekend hier mee naartoe en tijdens een rondleiding op het mooiste stukje van de locatie vroeg hij Nathalie ten huwelijk!
Het plannen van de bruiloft kon beginnen. Hierover vertelt Nathalie: “Ik vind het zelf heerlijk om festiviteiten te plannen en organiseren. Bij elke kennismaking met een weddingplanner dacht ik, dit wil en kan ik zelf ook doen. We hebben 1,5 jaar de tijd gehad om onze bruiloft te plannen. In verband met buitenland hadden we deze periode ook nodig. Plus we hadden een locatie met Nederlandse eigenaren, dat helpt natuurlijk enorm. Ook zaten we direct op 1 lijn met betrekking van de invulling. Ik heb steeds het vertrouwen gehad dat we onze droombruiloft zouden krijgen.”
De bruiloft zou niet specifiek een thema hebben, maar als je op Google “Italiaanse bruiloft” intypt is dat de sfeer. Nathalie en Raoul wilde het vieren met hun liefste vrienden, veel eten en drinken, het Bourgondische leven stond centraal en ze hebben hun gasten verschillende locaties in Italië kunnen laten zien. Dat vonden Nathalie en Raoul belangrijk om niet op 1 plek te blijven tijdens de dagen.

En nu was het zo ver.. eindelijk kon ik naar Italië vertrekken! Op vrijdag kwam ik aan bij de trouwlocatie Borgo Belfiore in Arcevia. Rond 18:00 uur werd er gestart met een borrel bij het zwembad en maakte Nathalie, Raoul en hun twee kindjes de entree! Vervolgens stond er een heerlijk bbq diner klaar met prachtig uitzicht.

De volgende dag was de bruiloft en in de ochtend begonnen we met een ontbijt. Erna verzamelde iedereen zich bij het zwembad en kregen Nathalie en Raoul hun eerste cadeau. Een magazine met alle leuke verhalen van hun vrienden en familie bij elkaar gebundeld. De voorbereidingen gingen erna van start. Nathalie maakte zich klaar in hun appartement samen met vriendinnen en haar moeder. Ook Fedde en Tuur werden hier klaar gemaakt. Raoul kleedde zich aan in het appartement van zijn ouders. Toen iedereen klaar was verzamelde alle gasten zich en was daar het moment dat Nathalie en Raoul elkaar voor het eerst zagen!

Vervolgens vertrok de trouwstoet naar het stadhuis voor de ceremonie. Dit gebeurde met een Italiaanse trouwambtenaar en gelukkig was daar ook een tolk bij om het allemaal te vertalen. Het was een mooie intieme ceremonie waarin Nathalie en Raoul ook hun persoonlijke trouwgeloftes naar elkaar uitspraken.
Na de ceremonie was er nog tijd over en namen we in een barretje tegenover het stadhuis een drankje en ijsje. Vervolgens vertrokken we naar de volgende plek, Castello di Piticchio een klein dorpje. Hier stond een band klaar, heerlijke hapjes en werd er getoost!
Eenmaal terug bij Borgo Belfiore kon iedereen zich even opfrissen en verzamelde de gasten rond half acht buiten bij het diner om te wachten op het bruidspaar. Dit was voor Nathalie en Raoul het mooiste moment van de dag. “Wij waren in ons appartement om ons op te frissen voor het diner. De gasten gingen al aan tafel en de dj begon Italiaanse klassiekers te draaien. Wij keken uit ons raam en zagen al onze gasten op hun plek zitten, lachen, zingen, klappen, dansen en met witte zakdoeken zwaaien (Italiaans gebruik). Dit was een kippenvel moment, samen naar dit geheel te kijken.” Na het diner en wat limoncello drankjes verder, was er nog vuurwerk bij het zwembad en erna kon het feest los barsten!

Op zondag hebben we in de avond nog de verjaardag van Nathalie gevierd door samen te eten bij Il Rustico. De wandeling ernaar toe was al mooi met het uitzicht. En wederom lekker eten, een bandje en een hoop gezelligheid! Lieve Nathalie en Raoul.. bedankt dat ik ook dit moment samen met jullie mocht beleven 🙂

Nog een tip van het bruidspaar: “Geniet van alle momenten, de trouwdag zelf word je geleefd van het ene naar het andere moment. Wij vonden het dus heel fijn dat we meerdere dagen met onze gasten konden doorbrengen en iedereen dus ook echt konden spreken. Onze bruiloft met een beperkte gastenlijst was dan ook een schot in de roos.”

Featured Leveranciers


trouwfotograaf voor een bruiloft in marche italië

Borgo Belfiore

  • Bruidsjurk: Bruidsmode Desiree
  • Kapper: Modi Parrucchiere
  • Accessoires en ringen: Marbeau Jewelry
  • Trouwpak: Modemannen Wyck
  • Accessoires: Magnanni schoenen
  • Trouwauto: Slowtravel Marche
  • Videograaf: Armand Meessen
  • DJ: DJ Kevin SomersEerste dag / WELCOME


Tweede dag / WEDDINGDAY


Derde dag / HAPPY BIRTHDAY

Are you interested?


Willen jullie ook graag trouwen in Italië en zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF ITALIE # BRUIDSFOTOGRAAF ITALIE