Trouwfotograaf voor een bruiloft bij het mandelahuisje in centrum amsterdam
|

Trouwfotograaf Amsterdam

MAARTJE & ALEX // MANDELAHUISJE IN AMSTERDAM

Tijdens een verjaardag bij gemeenschappelijke vrienden leerden Maartje en Alex elkaar kennen. Na een tijd kregen ze een relatie en op 19 juli 2019 toen Maartje en Alex 5 jaar samen waren, wou Alex Maartje ten huwelijk vragen. Dit wou hij doen in een fluisterbootje in het Twiske. Alleen stond er te veel wind waardoor het bootje niet goed werkte en het bijna niet lukte voor Alex om zijn aanzoek midden op het meer te doen.. Uiteindelijk lukte het toch om het aanzoek te doen en Maartje zei volmondig ja! Alleen erna belanden ze in het riet met het bootje en moest de eigenaar van het verhuurbedrijf ze ophalen omdat het bootje niet meer werkte!

Erna kon het plannen van hun bruiloft beginnen. Maartje vertelt: “Wij dachten van te voren dat we niet te veel gingen plannen en alles een beetje relaxt zouden laten verlopen. Dit was uiteindelijk totaal niet het geval en we vonden het nog best wel intens wat er allemaal wel niet bij kwam kijken, ondanks dat we het klein vierden. Maar het resultaat was wel helemaal geweldig!” Het thema van de bruiloft was een beetje de bohemian stijl met veel bloemen en natuurlijke tinten. Verder was er geen dresscode voor de gasten, ze mochten lekker aandoen waar ze zich goed bij voelde.

En op 28 juli was dan eindelijk de grote dag! Het was een stuk rijden voor mij naar Amsterdam, maar gelukkig was het rustig op de weg. Vroeg in de middag kwam ik bij Maartje en Alex thuis. Hier was Maartje samen met hun dochter en ouders zich aan het klaar maken. Maartje was al bijna klaar met de haren en make-up en ondertussen stond Zoë te popelen dat ze net z’n mooie haren kreeg als haar mama met allemaal bloemetjes erin. Erna trok Maartje haar prachtige trouwjurk aan en kreeg Alex een seintje dat hij kon komen. Samen met hun zoontje Yannick kwam Alex aangelopen en belde hij aan bij de voordeur en zagen ze elkaar voor het eerst! Even elkaar bewonderen en erna waren de kids al lekker aan het spelen op de schommel en de trampoline. Na een toost binnen hebben we toch nog een paar foto’s gemaakt tegenover het huis van Maartje en Alex. Eerst wouden ze niet, maar ze vonden het toch fijn om een paar foto’s te hebben van hun gezin!

Vervolgens ben ik vertrokken naar de trouwlocatie Herberg het Mandelahuisje. Dit ligt midden in het hart van Amsterdam, maar dit valt niet te merken. Wat een rust hier en een prachtig uitzicht over het water! Toen alle gasten er waren verzamelde ze zich bij de kade en hier kwamen Maartje en Alex aangefietst op de oude tandem van Alex’s opa. Hier waren Maartje en Alex wel een beetje zenuwachtig over geweest. Maartje vertelt: “De tamdem zat helemaal onder het roest toen we hem ophaalde en hoe ging ik dat wel niet met mijn jurk doen? We hebben de tandem helemaal schoon gemaakt, de jurk werd flink omhoog gehesen en gelukkig hoefden we geen grote afstand te fietsen eer we onze gasten zagen!”
De ceremonie kon beginnen en wat was het prachtig versierd. Alex kwam aangelopen met zijn moeder en Maartje met haar vader. Het was een mooie intieme ceremonie met prachtige speeches en ook lazen Maartje en Alex aan elkaar hun trouwgeloftes voor. Dit was ook het mooiste moment van de dag voor Maartje en Alex. Maartje vertelt: “Alles bij elkaar was zo mooi en iedereen had zo zijn best gedaan. Maar uiteindelijk was toch wel de ceremonie het allermooiste moment en de lieve woorden van iedereen!”

Na de ceremonie was het z’n relaxte middag. De band begon te spelen, er werden duiven los gelaten, er werd gedanst, getoost en taart gegeten. Maartje had zelfs als verrassing voor Alex gezongen, met uiteraard een goede backing vocals van vrienden. Rond 7 uur ging iedereen aan tafel en ook hier bleef de sfeer er goed in zitten. Speeches met lieve woorden en de zus van Maartje zong de nieuwe versie van de Kleine Zeemermin aangepast voor Maartje en Alex. De band bleef spelen en na het dessert werd het tempo opgevoerd en kon het feest beginnen! Wat een gezellige en relaxte bruiloft was dit, dankjewel dat ik als trouwfotograaf dit mocht vast leggen!

Nog een tip van het bruidspaar: “Vier het vooral zoals je het zelf wilt vieren, want alles kan en wij vonden het kleinschalige toch wel heel fijn en intiem. Dit had ik zeker niet anders gewild.”

Featured Leveranciers


Trouwfotograaf voor een bruiloft bij het mandelahuisje in centrum amsterdam

Mandelahuisje

  • Bruidsjurk: Wild at heart
  • Visagie & Kapper: RockinRed beauty (Diana)
  • Accessoires bruid: ByNouk
  • Trouwpak: Zano Heemstede
  • Bloemist: Rinus de Ruyter
  • Juwelier: Nadine Kieft
  • Bruidstaart: Kwekkeboom
  • Trouwambtenaar: Joanne Litooij
  • Band: Banda del Sur

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een trouwfotograaf? Als trouwfotograaf ben ik te boeken in de regio van Amsterdam, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM # TROUWEN MANDELAHUISJE AMSTERDAM # BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM