Bruidsfotograaf Achterhoek

DANIELLE & MARC // THUIS IN DE HEURNE (ACHTERHOEK)

Dit leuke koppel leerde elkaar een hele tijd geleden kennen in de Radstake uitgaansgelegenheid. Toen ze precies 10 jaar samen waren op 19.11.2016 wou Marc Daniëlle graag ten huwelijk vragen. Ze zouden uiteten gaan en naar de bioscoop, maar hun dochter had koorts gekregen. Dus Marc zijn aanzoek viel in duigen. Ze maakte er een “date” van thuis en zo vroeg hij Daniëlle toch nog ten huwelijk tijdens het gourmetten in hun eigen keuken! Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen. Helaas is de bruiloft twee keer uitgesteld moeten worden, namelijk door corona en de zwangerschap. Hierdoor hadden ze drie jaar de tijd om voor te bereiden. Daniëlle zegt: “De voorbereiding was leuk, maar ook veel werk. Ik was wel blij dat het achter de rug was en op de dag zelf viel alles op zijn plaats.”

En nu was dan eindelijk de grote dag! Het was een stuk rijden voor mij naar Daniëlle en Marc thuis in De Heurne. Toen ik aankwam zag ik hoe hun achtertuin was omgetoverd in een mooie trouwlocatie. Binnen had Daniëlle haar trouwjurk al aan en was bezig met de finishing touch. Ondertussen rende de kids lekker buiten rond en speelde ze op de trampoline. Boven maakte Marc zich klaar, nadat buiten alles geregeld was en klaar stond. Ondertussen kwamen de gasten aan en zagen Marc en Daniëlle elkaar voor het eerst binnen samen met hun kids. Voor de first look waren ze beide toch wel zenuwachtig. Daniëlle zegt: “We waren beide zenuwachtig over hoe we er uit zagen en of de ander het mooi vond. En ik vooral over het in het middelpunt staan, maar dat was na het aan komen lopen helemaal voorbij. Dit omdat alle mensen die je lief zijn er bij zijn en je dus ook niet zenuwachtig hoeft te zijn.”

De ceremonie vond onder de boom plaats. Dit was ook het mooiste moment van de dag voor Daniëlle en Marc. “De woorden naar elkaar voelde als erg speciaal met alle belangrijke lieve mensen om ons heen.” Er werd voornamelijk veel gelachen met hier en daar een traan. Na de ceremonie waren de felicitaties en werden er lekkere hapjes geserveerd. De catering de hele dag was heerlijk! Tijdens het diner was er een heerlijke salade bar en konden de gasten bij de foodtruck gerechtjes bestellen. En zelfs een toetje, ijs met allerlei verschillende toppings. In de avond kwamen er nog meer gasten en toen iedereen er was kon het feest beginnen. Super bedankt dat ik deze dag voor jullie mocht vast leggen!

Nog een tip van het bruidspaar: “Geniet vooral en met elkaar. Je word zo geleefd die dag en het is zo voorbij. Voel je niet schuldig dat je mensen niet spreekt dat lukt gewoonweg niet. Geniet vooral van en met elkaar.”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een bruiloft achterom in de tuin in achterhoek

Eigen achtertuin

  • Bruidsjurk: Beijer Besselink in Beltrum
  • Accessoires bruid: Meisjes van Puunte
  • Visagie & Kapper: Kyra Vister
  • Trouwpak: Rietbergh westervoort
  • Bloemist: buurvrouwen/vriendinnenclub hebben de bloemen geplukt uit eigen tuin
  • Catering: Fabulous Foodtruck (Bredervoort)
  • Zanger: Evert Stroet l DJ: DJ Company


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Achterhoek, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF ACHTERHOEK