Bruidsfotograaf voor een bruidsreportage van een bruidspaar bij Château de Balmoral in de Ardennen (België)

Bruidsfotograaf Ardennen

MARLOES & ARDI // LE CHÂTEAU DE BALMORAL IN ARDENNEN (SPA – BELGIË)

Naar deze bruiloft heb ik echt uitgekeken van Marloes en Ardi. Dit bruidspaar verbleef het weekend op de prachtige locatie Le Chateau de Balmoral in de Ardennen (Spa – België). En ik had de eer om als bruidsfotograaf deze prachtige en emotionele dag vast te leggen. Iets na 1 uur arriveerde ik bij Le Chateau de Balmoral en begon ik de bruidsreportage bij Marloes in de weddingsuite. Hier werden haar haren en make-up gedaan door Sarahs Colors. Ondertussen ging ik even naar de kamer ernaast waar Ardi zich klaar maakte samen met zijn kinderen. Bij de mannen duurt dit meestal niet zo erg lang, dus vlak erna was ik weer bij Marloes. Samen met haar moeder en zus trok ze de bruidsjurk aan en ze zag er prachtig uit! Toen Marloes en Ardi beide klaar waren hadden ze nog een persoonlijke boodschap voor elkaar geschreven en deze leesde ze op hun kamer. Wat een mooi emotioneel momentje was dit. Erna zagen ze elkaar voor het eerst op de houten trap van Le Chateau de Balmoral. In de kamer ernaast was er vervolgens koffie/thee met wat lekkers voor familie/vrienden.

Om 4 uur was de ceremonie achterom met het prachtige uitzicht over de Ardennen. Het was een ceremonie met een lach, maar ook zeker met een paar tranen. Erna werd er getoost, hapjes gegeten en groepsfoto’s gemaakt tot dat het tijd was voor het diner. De tafels waren prachtig gestyled met donker blauwe tinten. Tijdens het heerlijke diner was er nog een mooie en persoonlijke speech voor het bruidspaar. Wat zijn deze momentjes toch zo speciaal om erbij te mogen zijn! Na het diner hebben we nog enkele foto’s gemaakt voor de bruidsreportage met zonsondergang. Ik sloot mijn avond af nadat Marloes’s broer een paar nummers zong en de gasten uitbundig mee zongen en de polonaise liepen. Lieve Marloes en Ardi.. jullie hebben het niet altijd gemakkelijk gehad en een paar flinke tegenslagen gehad. Maar eindelijk was deze prachtige dag er om voor een hele hoop mooie en gelukkige momenten te zorgen. Ik voel me vereerd dat ik deze voor jullie mocht vastleggen. Ik wens jullie veel liefde, geluk en vooral gezondheid xx

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor een bruidsreportage van een bruidspaar bij Château de Balmoral in de Ardennen (België)

Château de Balmoral

  • Bruidsjurk: Weddings Rotterdam
  • Visagie & Kapper:Sarah’s Colors
  • Trouwpak: Rob Vollebregt Naaldwijk
  • Bloemist: Bloemisterij bij ’t Boederijke in Maastricht
  • Juwelier: Juwelier Nottet Wateringen
  • Stretchtent: Verhuurbedrijf Remmerie in Kortrijk

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in de Ardennen.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF ARDENNEN # BRUIDSFOTOGRAAF BELGIË