Bruidsfotograaf voor een bruidsreportage in Bocholtz

Bruidsfotograaf Bocholtz

RHODÉ & GIEL // SCHOLTISSENHOF & DE PASTORY

Mijn laatste bruiloft van 2018 en wel die van Rhodé en Giel. Al vroeg in de ochtend was ik bij kapsalon Hairtz By Avanti waar de haren en make-up werden gedaan van Rhodé. Vlak erna was ik al bij Giel zijn ouders thuis waar Giel zich klaar maakte. Wegens een strakke planning was ik na 10 minuten alweer onderweg naar Rhodé waar ze samen met haar moeder, zus en vriendin haar trouwjurk aantrok. Toen Rhodé helemaal klaar was stond de vader van Rhodé in de woonkamer te wachten om zijn dochter voor het eerst te zien in haar mooie bruidsjurk. Afgelopen juli kreeg Rhodé te horen dat bij haar vader een kwaadaardige tumor is gevonden en het een zwaar traject gaat worden. Hierdoor hebben ze besloten om de bruiloft al op 27 oktober 2018 te houden. Het moment dat vaders zijn prachtige dochter voor het eerst zag was dus een mooi en emotioneel moment waar ik zelf ook de tranen van in mijn ogen kreeg. Vervolgens gingen alle vrienden en familie buiten staan waar Giel arriveerde met de bruidsauto. Giel belde aan en Rhodé kwam naar buiten gelopen en zagen ze elkaar voor het eerst.

Om 11 uur was de ceremonie op de zolder bij Hoeve Scholtissenhof in Bocholtz. Ook hier weer zaten er mooie persoonlijke speeches in en hier houd ik van! Erna stonden er broodjes met koffie en thee klaar. Toen iedereen gegeten had vertrokken we richting de Laurentiuskerk in Voerendaal. Onderweg stopte ik nog met Rhodé en Giel voor een fotomoment. Door de strakke planning liep het allemaal wat uit, maar iets na 1 uur kwam Giel de kerk naar binnen gelopen met zijn moeder en werd Rhodé weg gegeven door haar vader. Na de mis hebben we voor de trouwreportage foto’s gemaakt in het veld bij Randsdaal en bij Kasteel Schaloen in Schin op Geul. Het was tot nu toe al een drukke dag geweest en we zijn al op veel verschillende plekken geweest, maar nu werd het alleen nog maar relaxen en feesten. Want de rest van de dag was bij de mooie locatie De Pastory in Cadier en Keer. Hier was er een toost en werd de bruidstaart aangesneden. Na de felicitaties kwam zelfs nog de fanfare een aantal nummers spelen en voor een aantal biertjes uiteraard. Na het diner begon langzaam de feestavond en kwamen de avondgasten binnen. Toen iedereen er was kon het feest echt beginnen met de openingsdans van Rhodé en Giel. Ik wil jullie bedanken dat ik bij jullie bruiloft mocht zijn en ik wens jullie veel geluk, liefde en vooral gezondheid voor jullie en jullie familie.

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in de omgeving van Bocholtz.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF BOCHOLTZ # BRUIDSFOTOGRAAF PASTORY