bruidsfotograaf voor een winter bruiloft bij de hazelhof in rijsbergen noord brabant

Bruidsfotograaf De Hazelhof

EVI & WOUTER // DE HAZELHOF


Een echte winterbruiloft met kampvuur, dekentjes en marshmallows en dat ook nog op de prachtige locatie De Hazelhof in Rijsbergen. Op deze bruiloft kon ik niet wachten!

Evi en Wouter kennen elkaar al sinds Evi 18 jaar was en Wouter 23. Ze leerden elkaar kennen via gemeenschappelijke vrienden en tijdens het op stap gaan in Breda. Ze vonden elkaar altijd al interessant en hebben ook een tijdje gedatet, maar het was niet de juiste tijd. Een aantal jaar erna kwamen ze elkaar weer tegen en weer volgden daar dates uit, maar ook nu was dit niet het juiste moment.. Maar na drie keer is het dan toch scheepsrecht! Na een zetje van Wouter’s broer kregen Evi en Wouter toch weer contact en vanaf november 2014 wisten ze het zeker.. Dit is het! Al snel gingen ze samenwonen en een half jaar later was Evi in verwachting van hun eerste kindje Davian.
Sinds afgelopen juli kwam daar dan ook het laatste stukje bij dat ze graag wilden. “Wouter heeft me heel romantisch ten huwelijk gevraagd op het Zeeuwse strand bij zonsondergang (we komen allebei daar vandaan). Hij heeft gewacht totdat de kindjes oud genoeg waren om dit bewust mee te maken. En daar ben ik hem echt heel dankbaar voor, want dit hadden we echt niet anders gewild! ZO speciaal met de kindjes erbij op deze leeftijd!”

Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen. Evi en Wouter wisten heel goed wat ze wilden, dus de bruiloft was ook relatief snel gepland. Ze wilden graag een warme en intieme bruiloft. En daar hoort natuurlijk een knapperend haardvuurtje bij, warme choco, vuurtje in de tuin, lichtjes en gezellig dineren bij kaarslicht. Evi vertelt: “Het plannen was ontzettend leuk. Ik ben best een regelkont en een stresskip. Ik had verwacht dat ik wat meer stress zou hebben maar dat heb ik echt totaal niet gehad!! Ook mede omdat alles zo goed tot in de puntjes verzorgd was vanuit De Hazelhof en Heerlijk & Hecht. Maar ook omdat we drie geweldige ceremoniemeesters hadden! We hebben echt genoten van alle voorbereidingen en voorpret! De dag zelf was ultiem en nu genieten we ook nog heerlijk na!”
Dit is ook een tip van Evi en Wouter voor andere bruidsparen, geniet ook van de voorbereidingen! Maar ook zeker van ieder moment dat komen gaat. Volg je hart en neem samen de beslissingen die jullie graag willen, want het is jullie dag.

En nu was het dan eindelijk zo ver! Rond twee uur verzamelden de gasten zich in de tuin onder een stretchtent met heaters en sfeerlampjes onder het genot van een warm drankje. Zodra iedereen er was werden de gasten begeleidt naar de prachtige tuinkamer voor de ceremonie. En toen kwam Wouter binnen gelopen samen hun zoontje Davian en daarna Evi samen met haar moeder en haar dochter Sara. Evi zag er prachtig uit in haar bruidsjurk met haar bruidsboeket. In haar boeket zaten lelietjes van dalen, want dit had haar oma en de oma van Wouter ook in het bruidsboeket zitten. Hoe bijzonder! Het binnenlopen tijdens de ceremonie was ook een van de mooiste momenten van de dag voor Evi en Wouter. Maar ook hoe de kindjes de trouwakte ondertekenden, de mooie woorden van de getuigen en dierbaren en de geweldige afsluitingsdans met de band.
Erna volgde een mooie en intieme ceremonie geleid door de trouwambtenaar Jasperien. Voor Evi is Jasperien heel dierbaar. “Mede omdat zij ook consultant is in ons bedrijf en ik haar dus al jaren ken. Ze heeft ook mijn zusje getrouwd!” Na de ceremonie werd er getoost en de bruidstaart aangesneden. Er waren zelfs meerdere taarten die er allemaal heerlijk uitzagen! Terwijl het kampvuur klaar werd gemaakt voor de marshmallows hebben we nog wat foto’s gemaakt in de tuin bij De Hazelhof. Vlak voor het diner werd nog het bruidsboeket weggegooid en toen konden alle gasten weer naar de tuinkamer. Hier stond het diner opgesteld en de styling was weer perfect! Alles was telkens zo goed geregeld en dit gaf Evi en Wouter alle vertrouwen dat ze nergens zenuwachtig voor hoefden te zijn. Toen alle gasten aan tafel zaten sloot ik mijn dag af na de mooie speech van Wouter’s broer. Bedankt dat ik bij jullie mooie dag aanwezig mocht zijn!

Ik vraag altijd aan het bruidspaar wat input om een blog te schrijven en deze lieve woorden kreeg ik er ook nog bij! “Onze fotograaf is geweldig 😉 Marischa, we zijn heel dankbaar voor jouw foto’s. Je hebt echt een verhaal ervan gemaakt en alle mooie momentjes gezien en vastgelegd. Ik heb niet eens gemerkt dat je er stond, volgens mij ben je dan een hele goede fotografe 😉 Jouw stijl past helemaal bij ons, bij de Hazelhof en bij onze intieme dag! Bedankt!”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een winter bruiloft bij de hazelhof in rijsbergen noord brabant

De Hazelhof

  • Bruidsjurk: White & Ivory in Maastricht, jurk van Elise Hameau
  • Visagie: Yara van Hairdealer
  • Kapper: Kim van Hairdealer Breda
  • Trouwpak: Suits supply Breda
  • Bloemist: De Bloemenwinkel Chaam
  • Bruidstaart: Taartentafel van Heerlijk & Hecht

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf kom ik graag bij De Hazelhof in Rijsbergen (Noord Brabant), maar ik reis ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF DE HAZELHOF # TROUWFOTOGRAAF DE HAZELFHOF