Bruidsfotograaf eindhoven voor een bruiloft bij de kapellerput in Heeze

Bruidsfotograaf Eindhoven

MOOS & THIJS-JAN // KAPELLERPUT HEEZE REGIO EINDHOVEN

Naar deze bruiloft heb ik lang uitgekeken en nu was het eindelijk zover! Dit spontane stel ging trouwen bij de Kapellerput in Heeze (Eindhoven). Toen ik aankwam ging Thijs-Jan net lunchen met zijn vrienden en was Moos haar trouwjurk al aan het aantrekken. Niet lang erna ging ik naar buiten met Thijs-Jan en liet ik hem wachten op een weg aan de rand van het bos. En daar kwam ze aangelopen in haar prachtige jurk.. en Thijs-Jan was ook onder de indruk!
We zijn erna meteen verder het bos ingelopen om een aantal foto’s te maken voor de fotoshoot. Nadat we een rondje hadden gewandeld trokken Moos & Thijs-Jan zich weer terug op een kamer. Ondertussen kwamen langzaam de gasten binnen en werden ze verwelkomd met een drankje en wat lekkers.
Om 3 uur was het dan tijd voor de ceremonie onder een grote boom. Thijs-Jan kwam aangelopen met zijn moeder en Moos met haar vader. Het was een mooie en intieme ceremonie, vooral ook door de ontroerende trouwgeloftes van Moos & Thijs-Jan naar elkaar toe. Erna werd er getoost, gefeliciteerd en was er een ijscoman met Italiaans ijs!
Na de speeches van de moeders van het bruidspaar hebben we nog enkele groepsfoto’s gemaakt.
Om 6 uur was het tijd voor het diner. Er was een heerlijk buffet met BBQ voor de gasten. Ook hier weer konden de speeches niet ontbreken. Nadat iedereen het dessert op had kon het avondfeest beginnen. Deze werd spetterend geopend door Thijs-Jan en zijn band First Class Flamingo’s! Met als verrassing speelde Moos ook nog mee! Wat een feest was het om hierbij te mogen zijn en wat een perfect koppel zijn jullie Moos & Thijs-Jan. Dankjewel dat ik erbij mocht zijn!

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf eindhoven voor een bruiloft bij de kapellerput in Heeze

Kapellerput

  • Bruidsjurk: Koonings The Wedding Palace
  • Schoenen bruid: Kazar
  • Kapper: Ralf Kappers
  • Trouwpak: Tailormade Suits
  • Schoenen bruidegom: Shoepassion
  • Juwelier: Pijnenburg Juwelier Tilburg
  • Band: First Class Flamingo’s


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Eindhoven, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF EINDHOVEN