bruidsfotograaf voor een bruiloft bij boerderijcamping Peelhof in grathem

Bruidsfotograaf Grathem

LOES & NIELS // BOERDERIJCAMPING PEELHOF IN GRATHEM

Via Tinder leerde Loes en Niels elkaar kennen en spraken ze af voor hun eerste date. Het was de bedoeling om samen te gaan borrelen op een donderdagavond, maar de dag ervoor kwamen ze erachter dat ze allebei in de stad waren. Ze besloten dus om elkaar spontaan te ontmoeten! Loes zegt: “Voor de kroeg hebben wij elkaar toen voor de eerste keer gezien. Dit was een goede zet, want de date is de volgende dag gewoon doorgegaan!” En op 23 april 2021 wou Niels hun liefde voor elkaar officiëler maken. Op zijn eigen lieve manier zonder te veel bombarie heeft hij Loes ten huwelijk gevraagd en natuurlijk was haar antwoord JA! Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen en hadden Loes en Niels meer dan een jaar de tijd hiervoor. Het was meer werk dan ze hadden verwacht, maar ze vonden het leuk om daar samen mee bezig te zijn.

Hun dag was aangebroken.. Loes en Niels maakte zich klaar bij Loes ouders thuis in Grathem. Hier is Loes geboren en opgegroeid. Samen met vriendinnen trok Loes haar prachtige bruidsjurk aan. Erna hadden haar vriendinnen nog een verrassing voor Loes achterin de tuin. Hier stond een tafeltje met bubbels en foto’s. De vriendinnen hadden nog een mooie toespraak waarin alle mooie momenten werden gedeeld. Loes was in het begin zenuwachtig voor hun grote dag, maar door dit moment met haar vriendinnen nam grotendeels de spanning gelukkig weer af. Terwijl de dames nu onder waren kon Niels boven op de slaapkamer zijn trouwpak aantrekken. Toen ook Niels klaar was, zagen ze elkaar voor het eerst in de achtertuin. Een prachtig koppel samen!

Erna was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan de boerderijcamping Peelhof in Grathem. Vrienden en familie kwamen aan en konden wat te drinken en een broodje pakken. Om 15:00 uur was de ceremonie tussen de bomen en toen alle gasten zaten kwamen Loes en Niels aangereden. Erna volgde een mooie intieme ceremonie geleid door twee goede vriendinnen. Er werden zelfs trouwgeloftes uitgesproken, altijd een mooi moment! De ceremonie was voor Loes ook het mooiste moment van de dag, ondanks dat het lastig kiezen was wat nou het mooiste moment was. Loes zegt: “De hele dag was echt zo mooi! Van het opmaken tot het afzakkertje in de Duitse kantine. Maar als ik dan moet kiezen was de ceremonie voor mij echt een hoogtepunt. Daarnaast vond ik het verhaal van mijn beste vriendinnen en mijn broer en zus echt heel erg waardevol.”
Na de ceremonie werd er getoost, konden de gasten het bruidspaar feliciteren en werd de bruidstaart aangesneden. Het was een relaxte middag met heerlijk weer! Ik sloot mijn dag af met een fotoshoot met Loes en Niels en de groepsfoto’s. Ik wil jullie bedanken dat ik deze dag voor jullie mocht vast leggen!

Nog een tip van het bruidspaar: “Doe vooral wat je zelf wilt en laat je niks opdringen door anderen. GENIET van alles en iedereen om je heen want het is echt een dag om nooit te vergeten!”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een bruiloft bij boerderijcamping Peelhof in grathem

Boerderijcamping Peelhof

  • Bruidsjurk: Assepoester in Arnhem
  • Accessoires bruid: Bloemenkrans laten maken in Slovenië
  • Visagie: Goede vriendin
  • Kapper: Astrid van Spiegelbeeld
  • Trouwpak: Michael & Giso Breda
  • Accessoires bruidegom: Schoenen van Clarks
  • Bloemist: Zelf geplukt
  • Juwelier: Ronel van Happy Hippies
  • Trouwambtenaar: Twee goede vriendinnen
  • Trouwauto: Vriend van de ouders


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in de omgeving van Grathem.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF GRATHEM