Bruidsfotograaf voor een bruiloft bij het houtse meer in Den hout Noord Brabant

Bruidsfotograaf Houtse Meer

PAVILJOEN HET HOUTSE MEER IN DEN HOUT


Naar deze bruiloft bij Paviljoen Het Houtse Meer heb ik naar uitgekeken! Het is een prachtige locatie gelegen in Den Hout, Noord Brabant. Omdat het een stukje rijden is voor mij als bruidsfotograaf vertrek ik altijd eerder. Zo kon ik de trouwlocatie al fotograferen terwijl er nog bijna niemand was. Rond half 3 arriveerde de gasten en konden ze alvast een drankje doen en in het gastenboek schrijven. Iets voor 3 uur zat iedereen klaar bij de ceremonie en kon iedereen het bruidspaar bewonderen! Het was een mooie intieme ceremonie waarin ook de persoonlijke trouwgeloftes naar elkaar werden uitgesproken.
Vervolgens werd er getoost en werd de bruidstaart aangesneden met nog allerlei lekkere gebakjes. Ook waren er allerlei mooie speeches van onder andere de moeders van het bruidspaar. Na de groepsfoto zijn we de bruidsreportage gaan maken van het bruidspaar. In de buurt van het Houtse Meer ligt een prachtig heide gebied. Toen we terug kwamen stond de BBQ al aan en werd het eten klaar gezet. Na het diner begon de feestavond en kwam zelfs een rockband spelen. Het bruidspaar houdt namelijk erg van rockmuziek. Het was een prachtige dag!

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor een bruiloft bij het houtse meer in Den hout Noord Brabant

Paviljoen Het Houtse Meer

  • Bruidsjurk: Ann & John bruidsmode
  • Accessoires bruid: Juwelier Lambregts
  • Visagie & Kapper: Esther van ’t Zelfde
  • Trouwpak: Roka
  • Bloemist: De Groenstylist
  • Juwelier: Pijnenburg
  • Bruidstaart: Van de trouwlocatie

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf voor jullie bruiloft? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in de omgeving van Noord Brabant.

# BRUIDSFOTOGRAAF HOUTSE MEER # TROUWFOTOGRAAF NOORD BRABANT