bruidsfotograaf voor een bruidsreportage in het gaiazoo in kerkrade

Bruidsfotograaf Kerkrade gaiazoo

KIM & IVO // GAIAZOO IN KERKRADE

Vorige week mocht ik als bruidsfotograaf aanwezig zijn bij de bruiloft van Kim en Ivo in Kerkrade. Ik begon de bruidsreportage bij Kim waar ze samen met haar zusje haar trouwjurk heeft aangetrokken. Haar haren en make-up waren al gedaan en wat zag ze er prachtig uit! Vlak erna ging iedereen naar buiten en arriveerde Ivo met de trouwauto om Kim op te halen. Samen met alle gasten vertrokken we naar het GaiaZOO in Kerkrade. Toen iedereen er was wandelde we samen door het park naar de ceremonie locatie. Sinds kort is de ceremonie niet meer bij de cheeta’s, maar heeft het GaiaZOO een nieuwe ceremonie locatie gebouwd bij de flamingo’s. En wat een mooi plekje is dit geworden met mooi lichtinval en een uitzicht over de flamingo’s. Na de ceremonie liepen we naar de Savanna lodge wat ook opnieuw gebouwd is en pas open was sinds juni. Hier was er een heerlijke lunch voor de gasten met onder andere lekkere broodjes en koffie / thee. Rond half 1 konden Kim en Ivo de giraffen voeren en dit is natuurlijk heel uniek! Samen met een begeleider liepen Kim en Ivo langs het poortje en gingen ze aan de rand staan met eten voor de giraffen. Gelukkig hadden ze honger en kwamen alle giraffen om wat lekkers te eten. Erna hebben we nog een wandeling gemaakt door het park en hebben we nog enkele foto’s gemaakt voor de bruidsreportage. Ondertussen konden alle gasten ook vrij rondlopen om het mooie park te bezichtigen.

Om 3 uur was de kerkelijke ceremonie bij de Sint Jozef kerk in Landgraaf en hier waren er een paar gasten extra. Kim werkt als begeleider bij Stiching Radar en een aantal cliënten waren gekomen. Ivo is leraar en de kindjes van zijn klas waren ook komen kijken om te zien hoe hun meester ging trouwen. Na de ceremonie hebben we nog snel een paar foto’s gemaakt bij de Watertoren van Rimburg met de trouwauto. Eenmaal weer terug bij het GaiaZOO werd er getoost en konden de familie en vrienden het bruidspaar feliciteren. Bedankt dat ik als bruidsfotograaf aanwezig mocht zijn! Ik wens jullie nog veel geluk en liefde!

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in het GaiaZOO in Kerkrade.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF KERKRADE GAIAZOO # BRUIDSFOTOGRAAF GAIAZOO