bruidsfotograaf voor een buiten bruiloft bij landgoed rhederoord

Bruidsfotograaf Landgoed Rhederoord

NOA & FRANK // LANDGOED RHEDEROORD GELDERLAND

Via een online datingsite Funky Fish leerde dit leuke koppel elkaar kennen. Er kwam een relatie uit voort en op 7 september 2021 heeft Frank Noa ten huwelijk gevraagd! Noa zegt: “We waren heerlijk op vakantie in Portugal. Toen we die dag naar de kust liepen zagen we een prachtige plek op de rotsen om even uit te rusten. We zaten lekker te genieten in de zon toen Frank, na een aantal lieve woorden, op z’n knie ging :)”
Erna kon het plannen van de bruiloft beginnen en dit vonden ze ontzetten leuk! “We wilde een locatie waarbij de daggasten allemaal konden blijven slapen. Frank komt uit Noord-Holland en ik uit Utrecht, zo ook m’n familie en vrienden. Het idee was een trouwlocatie in het midden, maar we waren meteen verliefd op het Landgoed Rhederoord. Ook het idee om alles buiten te vieren, was hier mogelijk. Verder ging het plannen heel goed. We zijn ruim van tevoren begonnen zodat er nooit stress is geweest. Ik wilde alles zelf bedenken, dus ben ik weken bezig geweest met alle deco verzamelen. Verder hadden we vooral heel veel plezier met alles uitzoeken. Vooral het thuis proeven voor de bruidstaart was een hoogtepunt.” Het thema van de bruiloft was bohemian met een beetje festival vibe. Noa en Frank hebben veel decoratie zelf gemaakt en gekocht en door de hele middag een muzikant te regelen hoopte ze dat de sfeer tot leven kwam. Ook het diner zou een soort food festival worden waarbij je verschillende plekjes had om eten te halen. Noa en Frank houden ontzettend van reizen en dit was terug te zien in de decoraties en zelfs het trouwpak van Frank! Ook hun save the date en trouwkaart waren een boarding pass en paspoort.

En nu was dan eindelijk de grote dag daar! Iets voor half 11 kwamen Noa en Frank aangereden bij Landgoed Rhederoord en ze zagen er prachtig uit! We hebben toen meteen de fotoshoot gedaan rondom het Landgoed zodat ze de rest van de dag bij hun gasten konden blijven. Erna werd er nog wat decoraties klaar gezet en de feestzaal versierd met erna een heerlijke lunch. Toen was het afwachten tot de gasten er waren.
Om 2 uur was buiten bij de grote boom de ceremonie. Het was een mooie intieme ceremonie prachtig begeleid door muzikant Susan. Dit was ook het mooiste moment van de dag voor Noa en Frank. “Ontzettend dankbaar dat we dit met al onze dierbaren mochten vieren. Het moment dat we elkaar weer zagen en ook de gasten ons voor het eerst zagen. Toen was de dag al perfect.” Toch waren ze ook een beetje nerveus, namelijk over het weer. Het thema van hun bruiloft zou alleen lukken als het buiten kon. Met name de ceremonie en het diner zouden veel leuker zijn als het buiten kon, maar gelukkig is dit helemaal goed gekomen!
Na de ceremonie waren de felicitaties en werd de bruistaart aangesneden. Het was een relaxte middag met een borrel en de kids konden lekker rondrennen. Uiteindelijk sloot ik de dag af toen iedereen aan het diner begon. Super bedankt Noa en Frank dat ik bij jullie mooie dag erbij mocht zijn!

Nog een tip van het bruidspaar: “Een tip is zeker om op tijd te beginnen met plannen. Wij hadden op ’t laatst gewoon een werkplanning waarbij we 1 of 2 belangrijke dingen wilde regelen en verder niet. Zo hielden we het leuk en geen gestress. En durf ook je ceremoniemeesters dingen te vragen of uit handen te geven. Verder willen we jou graag bedanken voor de prachtige foto’s die je hebt gemaakt. Gasten hebben duidelijk aangegeven dat ze je een hele fijne fotograaf vinden waar je meteen een klik mee hebt. Dit zorgde er ook voor dat iedereen zich op z’n gemak voelde, heel belangrijk voor op de foto’s!”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een buiten bruiloft bij landgoed rhederoord

Landgoed Rhederoord

  • Bruidsjurk: Bruidshuis Elly
  • Accessoires bruid: Juwelier Schouten
  • Kapper: Crystal Hair Styling
  • Trouwpak: Dirk de Wit
  • Bloemist: Nadine (vriendin)
  • Juwelier: Juwelier van den Mosselaar
  • Bruidstaart: Cheffi’s Pastries
  • Muzikant: JES Music, Susan van den Berg

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf kom ik graag bij Landgoed Rhederoord in Gelderland, maar ik reis ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF LANDGOED RHEDEROORD # TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND