bruidsfotograaf voor een bruiloft in Brunssum limburg

Bruidsfotograaf Limburg

DENISE & PATRICK // GEMEENTEHUIS BRUNSSUM & BRUNSSUMMERHEIDE LIMBURG

Als bruidsfotograaf Limburg mocht ik bij de bruiloft zijn van Denise & Patrick. Het begon allemaal met hun verloving in 2016. Denise vindt het het fijnst om samen met familie te zijn en gezellig te kletsen en te tafelen. Patrick had het helemaal doordacht! Op kerstavond 2016 had Denise geen idee wat er allemaal aan de hand was, en was wat in de war dat iedereen maar ineens op bezoek kwam. Niet veel in huis dus dan maar wat stokbrood en wijn op tafel en zo werd er wat rondgekeken en stiekem gelachen. Om tien uur ‘s avonds was er nog niks gevraagd en iedereen keek wat verbaasd om zich heen. Na een half uur vond de opa van Denise het wel genoeg geweest en zei dat hij het tijd vond om weer naar huis te gaan. Maar voordat ze weg waren had Patrick nog iets te zeggen. En ja hoor, toen ging hij op een knie en vroeg Denise toch nog op tijd ten huwelijk. Natuurlijk zei Denise meteen ja!
Binnen een jaar tijd planden ze de bruiloft van hun dromen, met als thema Green Rustic. Dit betekende een bohemain sfeer met veel jute, vetplantjes en olijf en eucalyptus takken. De styling zag er echt prachtig uit!

De bruidsreportage begon ik bij Patrick waar hij zich aan het klaar maken was samen met zijn vader en vrienden. Bij een man duurt dit eigenlijk nooit lang, dus was ik al snel bij Denise thuis. Denise was net haar make-up aan het doen en om haar heen werd er nog van alles klaar gezet voor de grote dag. Het was een drukke boel, maar alles zodat hun grote dag goed voorbereid was!

Rond 1 uur was het moment daar dat Patrick zijn mooie bruid kwam ophalen. Om half 2 was de ceremonie bij het oude gemeentehuis in Brunssum. Na nog een groepsfoto zijn we met zijn alle vertrokken naar de Pompgebouwen waar een prachtig gedekte tafel klaar stond met allerlei lekkere hapjes. Hier hadden we dus een lekkere lunch. Voor de trouwfoto’s van Denise & Patrick zijn we naar de rode beek gegaan bij de Brunssummerheide (Limburg). Dit is een prachtig bos met mooie zandvlaktes en het weer was perfect! Eenmaal terug bij de Pompgebouwen hebben we nog een paar groepsfoto’s gemaakt tot dat het heerlijke Italiaanse diner klaar was. In de avond zette het feest zich voort en was er een heerlijke taart. Geen bruidstaart dit keer, maar een echte pizzataart. We gingen in ieder geval niet met honger naar huis! Dit was ook het favoriete moment van Denise & Patrick. Alle formaliteiten waren geweest en de nodige druk is eraf tijdens het avondfeest. Heerlijk ontspannen genieten met naaste vrienden en familie omringd met heerlijke Italiaanse hapjes en sambucca shotjes. Ik sloot mijn dag af na de openingsdans. Dankjewel Denise & Patrick dat ik als bruidsfotograaf bij jullie mooie bruiloft aanwezig mocht zijn!

Denise en Patrick willen toekomstige bruidsparen nog graag een tip meegeven, namelijk: ¨Bespreek alles goed door met eventuele planners of contactpersonen van bijvoorbeeld de trouwlocatie, om teleurstellingen te kunnen voorkomen. Op de dag zelf heb je totaal geen oog voor de allerkleinste details waar je eerst dacht zo druk om te maken. Laat het los!¨ 

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf voor een bruiloft in Brunssum limburg

Gemeentehuis Brunssum

  • Bruidsjurk: Ann&John Bruidsmode
  • Kapper: HMS haarstyling Michael Schobben
  • Trouwpak: Suitable in Maastricht
  • Bloemist: Meer dan Bloemen
  • Juwelier: Auronia
  • Auto: Autoverhuur Heerlen

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in heel Limburg.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG