bruidsfotograaf bij kasteel hoogenweerth in maastricht trouwfotograaf

Bruidsfotograaf Maastricht

DEMI & ROY // KASTEEL DE HOOGENWEERTH

 
Demi en Roy leerde elkaar jaren geleden kennen op het Middelbaar beroepsonderwijs HOLZ in Kerkrade en zaten bij elkaar in de klas. Sinds 22 april 2018 zijn ze verloofd en dit ging erg romantisch! Demi verteld: “Ik was naar Amsterdam voor een avondje met de meiden “Heel holland zingt hazes”. Roy is die avond naar mijn vader gegaan om zijn hand te vragen. De dag erna kwam ik thuis en hing het hele huis vol met aanwijzingen welke mij leidde naar mijn ouderlijk huis waar Roy op de knieën in de tuin op mij zat te wachten.” Demi en Roy zijn erna begonnen om alles te regelen voor hun bruiloft en hebben direct naar een trouwlocatie gezocht. 25 Juni 2020 wouden ze graag trouwen, want dit was de dag dat ze precies 8 jaar lang samen waren. Maar helaas hebben ze hun bruiloft twee keer moeten verplaatsen vanwege corona en hierdoor werd hun trouwlocatie ook noodgedwongen gewijzigd. “We hebben er uiteindelijk een veel mooiere dag voor terug gekregen dan uiteindelijk gepland. Geluk bij een ongeluk noem ik het. We wilde onze trouwdag zo laten verlopen als hoe we daar al jaren over droomde.”

Na twee jaar was dan eindelijk het moment daar.. de bruiloft! Dit is iets waar ze zich toch druk over maakte. Demi zegt: “Nerveus ben ik de afgelopen jaren alleen geweest omdat het plaatsvinden van de bruiloft steeds zo onzeker bleef. Weken voor de bruiloft werd duidelijk dat we een (corona) zorgeloze dag zouden hebben. Toen begonnen bij mij de kriebels voor het weer. Er stond de hele dag bijna regen gemeld, terwijl wij veel hoogtepunten buiten zouden beleven. Uiteindelijk hebben we prachtig weer gehad.”
Deze keer kon hun bruiloft echt door gaan en precies zoals ze het graag wilde. Net na de middag vertrok ik naar Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht. Demi en Roy maakte zich apart klaar, dus telkens switchte ik tussen de twee kamers om foto’s te maken. Ondertussen werd buiten alles klaar gezet voor de ceremonie. Vlak voor de ceremonie zag Demi haar vader voor het eerst, een mooi moment. Roy was ondertussen bij de gasten aan het wachten tot de ceremonie zou beginnen. Eerst kwamen de bruidsmeisjes aangelopen en erna Demi met haar vader, ze zag er prachtig uit! Dit was wel een spannend moment voor Demi. “Op de dag zelf was ik helemaal niet nerveus, ik had er juist heel veel zin in! Ik ben maar één keer echt nerveus geweest en dat was het moment dat iedereen tijdens de ceremonie buiten op ons zat te wachten en mijn vader en ik onze entree moesten maken.”
Het was een mooie intieme ceremonie waar Demi en Roy ook hun persoonlijke trouwgeloftes uitspraken naar elkaar. De ceremonie was ook het mooiste moment van de dag voor Demi en Roy. “Het mooiste moment van onze dag zal dan toch de ceremonie zijn geweest.. het is lastig kiezen want de dag is exact zo verlopen zoals wij daar al die tijd van hadden gedroomd en daardoor zijn er zoveel mooie momenten geweest. Maar het aankomst moment met mijn vader vanuit het prachtige kasteel en Roy die met trots daar op mij stond te wachten omringd door al onze vrienden en familieleden.. dat was wel echt een hoogtepunt”, zegt Demi.

Na de ceremonie was er een toost, felicitaties, werden er ballonnen los gelaten en werd de taart aangesneden. Er werd lekker geborreld. Voor het diner hebben we ook nog groepsfoto’s gemaakt en de bruidsreportage met Demi, Roy en hun zoontje Senna. In de achtertuin was het diner mooi klaar gezet en stond de BBQ al aan. Toen iedereen compleet was waren er eerst nog een paar speeches. In de avond kon het feest beginnen met de openingsdans van Demi en Roy. Erna werd er flink gedanst en was er zelfs een verrassingsact. Ik sloot de avond af toen Demi van het balkon haar bruidsboeket gooide. Het was een prachtige bruiloft om erbij te mogen zijn, dankje!

Nog een tip van het bruidspaar: “Geniet van elke seconde! Want het is zo voorbij! Super cliché maar helemaal waar.”

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf bij kasteel hoogenweerth in maastricht trouwfotograaf

Kasteel de Hoogenweerth

  • Bruidsjurk: Koonings Bruidsmode
  • Accessoires bruid: Koonings, Michael Kors en DRKS
  • Visagie: Miranda Theunissen
  • Kapper: Beautylabel by Sanne Geilenkirchen
  • Trouwpak: Koonings Bruidsmode
  • Bloemist: Bloemenhuis de Zonnestraal
  • Juwelier: CD Juwelier Kerkrade
  • Trouwambtenaar: Bruni Graus
  • DJ: Eric Wolfs
  • Accessoires en aankleding: weddingdeco.nl

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Maastricht, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT