Bruidsfotograaf voor een bruiloft in maastricht bij de buiten locatie pop-up restaurant veldkas
|

Bruidsfotograaf Maastricht Veldkas

JELA & OLAF // POP-UP RESTAURANT VELDKAS

Alweer 17 jaar geleden hebben Jela en Olaf elkaar leren kennen op de middelbare school, namelijk het Sancta Maria College in Kerkrade. Vorig jaar tijdens de zomervakantie in Zeeland heeft Olaf op een vroege ochtend samen met hun kinderen Mels en Jolé op het strand Jela ten huwelijk gevraagd! Erna kon het plannen beginnen.. Ze hadden een prachtige locatie gevonden in de Belgische Ardennen en wel Ferme du Pere Louis. Toen ik de locatie op internet opzocht werd ik al helemaal enthousiast! Helaas hebben Jela en Olaf een hectische periode gehad met het plannen van hun bruiloft. Vanwege de corona hebben ze hun bruiloft last minute “3 weken vooraf” verplaatst naar de Veldkas in Sint Geertruid. Ondanks alles vonden ze het plannen van de bruiloft ontzettend leuk. “We hebben alle details samen met onze weddingplanner besproken. De dag was van begin tot eind precies zoals we ons vooraf hadden voorgesteld.” En dit was het ook echt! Een prachtige relaxte met als thema Bohemian bruiloft.

Op 16 september was dan eindelijk de grote dag. Rond 12 uur arriveerde de gasten. Vanwege de corona was het een kleine en intieme bruiloft geworden, maar wel een hele gezellige! Ondertussen leefde de kids zich fanatiek uit aan de candy bar en op het springkussen. Toen alle gasten er waren was er een heerlijke lunch. Iets na 1 uur gingen Jela, Olaf, Jolé en Mels zich klaar maken bij B&B Breusjterhofke. De dames op een aparte kamer en de mannen op een andere kamer. Het was erg warm die dag, maar alles verliep zoals gepland. Olaf had zelf tijd om samen met een vriend een Limoncello te drinken!

Toen iedereen klaar was was het tijd om weer terug te gaan naar de Veldkas voor de ceremonie. Olaf wachtte samen met de andere gasten op Jela die werd weggeven door haar vader. De ceremonie was voor Jela en Olaf ook het mooiste moment van de dag, samen met het diner bij zonsondergang. Maar het was wel moeilijk om er één specifiek moment uit te kiezen. Tijdens de ceremonie lazen Jela en Olaf ook hun persoonlijke geloftes aan elkaar voor en hier waren ze toch een beetje zenuwachtig voor. “De ceremonie met het oplezen van de geloftes is een spannend en bijzonder moment. Het was een intiem moment om samen met familie en vrienden terug te blikken op alle mooie jaren die geweest zijn en daarnaast liefdevolle wensen naar elkaar uit te spreken.”
Na de ceremonie was het tijd om heerlijk te borrelen samen met de gasten tot het diner klaar was. Na het hoofdgerecht hebben we nog wat foto’s gemaakt met zonsondergang en erna het toetje gegeten. Ondertussen was het al donker geworden. De openingsdans was dan ook onder de lampjes samen met alle gasten. Een tip van het bruidspaar: “Geniet van ieder moment, ben dankbaar voor de intieme momenten met familie en vrienden.” En ik ben dankbaar dat ik als bruidsfotograaf jullie prachtige dag mocht vast leggen Jela en Olaf! En gelukkig waren ze ook nog blij met mij. “Marischa heeft fantastische foto’s gemaakt van onze bruiloft, we zijn ontzettend blij dat zij onze dag heeft vastgelegd.”

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor een bruiloft in maastricht bij de buiten locatie pop-up restaurant veldkas

Veldkas

  • Bruidsjurk: White & Ivory bridal Studio van Rembo Styling
  • Kapper: Beauty all in one by Janny
  • Trouwpak: Mill Tailoring
  • Bloemist: Fien Fleur
  • Juwelier: Rob Lanckohr
  • Bruidstaart: So Delicious
  • Uitnodigingen & Stationery: Weddingdeco
  • Weddingplanner: Mirjam Rompelberg
  • Videograaf: Carolien te Wierik Videografie

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in Maastricht. .
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT # BRUIDSFOTOGRAAF VELDKAS