Bruidsfotograaf voor een bruidsreportage bij het Bonnefantenmuseum Ipanema in Maastricht

Bruidsfotograaf Maastricht

NADJA & MICHEL // CELLEBROEDERSKAPEL MAASTRICHT & BONNEFANTENMUSEUM IPANEMA

Afgelopen week mocht ik als bruidsfotograaf aanwezig zijn bij de bruiloft van Nadja en Michel. Ik begon de bruidsreportage bij Michel in Maastricht waar hij zich aan het klaar maken was. Al snel was ik bij Nadja waar ze samen met vriendinnen haar trouwjurk aantrok. Het was een bloedhete dag met 35 graden, dus de ventilators en de waaiers waren zeer welkom! Rond half 3 vertrokken we in een Engelse taxi naar de Cellebroederskapel in Maastricht. Hier stonden alle gasten samen met Michel te wachten op deprachtige bruid. Vervolgens liep iedereen naar binnen voor de ceremonie. Na de ceremonie werd er getoost op het bruidspaar. Voor de bruidsreportage hebben we enkele foto’s gemaakt in het centrum van Maastricht, maar omdat het zo warm was hebben we besloten om de fotoshoot in twee delen op te splitsen en later op de avond nog een paar trouwfoto’s te maken.

Het feest zette zich voort bij Cafe Ipanema bij het Bonnefantenmuseum. Er werd rustig geborreld tot het buffet klaar was. Als toetje had de vader van Nadja de bruidstaart gemaakt met nog kleine dessertjes. En deze waren heerlijk! Ondertussen hebben we ook nog enkele groepsfoto’s gemaakt en het hondje van Nadja en Michel mocht natuurlijk niet ontbreken. Alleen moest die blijkbaar nodig plassen en zag de trouwjurk van Nadja als een mooie boom! Voor de bruidsreportage hebben we nog enkele foto’s gemaakt in de omgeving van Cafe Ipanema. Ik sloot de dag af met de openingsdans van Nadja en Michel. Bedankt dat ik als bruidsfotograaf aanwezig mocht zijn op jullie warme, maar bijzondere bruiloft!

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en dus ook in Maastricht.
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF MAASTRICHT # BRUIDSREPORTAGE MAASTRICHT