bruidsfotograaf bij bruiloft in outdoorcentrum markant in braamt gelderland

Bruidsfotograaf Markant Braamt

SAPHIRA & JORIS // MARKANT OUTDOOR GELDERLAND

Saphira en Joris leerde elkaar via het werk kennen. Ze werkten beide voor verschillende werkgevers, maar wel in het zelfde pand. Saphira zag Joris lopen en was vrijwel meteen geïntrigeerd en wilde Joris graag leren kennen! Er kwam een relatie uit en in 2014 werd het geregistreerd partnerschap afgesloten. Saphira en Joris hadden een huis gekocht en hun kinderwens werd steeds groter. Op die manier wilde ze de praktische kant geregeld hebben, maar wel met de belofte dat ze ooit nog zouden trouwen. Saphira zegt: “Op een midweekje vakantie in de ardennen is Joris op z’n knie gegaan en heeft me officieel mijn hand gevraagd. Onze oudste zoon was daar ook bij. We wilden trouwen in 2020 maar door corona vonden wij dat er teveel beperkingen zouden zijn en we niet de dag konden invullen zoals we bedacht hadden, dus hadden we het uitgesteld. In 2021 was ons een tweede kindje gegund en alsof het zo had moeten zijn kwamen we in 2022, het jaar waarin wij 10 jaar samen zouden zijn. Onze beide kinderen konden er nu bij zijn.”

Het plannen voor de bruiloft kon beginnen! Het was enorm stressvol, maar ontzettend leuk zegt Saphira. “We hadden een duidelijk beeld voor ogen van wat we wilden en we zijn heel lang op zoek geweest naar een geschikte locatie. Na lang zoeken kwamen we toch bij onze thuisomgeving. We wilden heel veel regie in handen houden, omdat we dit leuk vinden, maar ook omdat het moest gaan zoals wij dat wilden. Stukje perfectionisme. Decoratie styling hebben we last minute uit handen gegeven, omdat we er maar niet uit kwamen. We konden overal onze eigen draai aan geven en dat was heel erg leuk.”

En op 20 augustus was dan eindelijk de grote dag! Na een tijdje rijden kwam ik aan bij Markant Outdoorcentrum in Braamt. Het was nog rustig en alles was net klaar gezet. Het zag er prachtig versierd uit, een echte bohemian vintage feeling. En dit wouden Saphira en Joris ook graag. “Het moest per se buiten met veel groen en de sfeer ongedwongen en relaxed. Zoals wij het beleefd hebben, is dat gelukt!”
Om 13:00 uur kwamen langzaam de eerste gasten aan. Ze werden verwelkomd met een drankje en de corsages werden opgespeld. Rond 13:30 uur was het tijd voor de ceremonie onder een stretchtent die mooi versierd was. Dit was ook het mooiste moment van de dag voor Saphira en Joris. “De ceremonie was zo bijzonder! Na zo’n lange tijd samen dacht ik dat de ceremonie een simpele formaliteit zou worden, maar niks was minder waar. Het voelde toch heel bijzonder, intiem en kwetsbaar.”
Na de ceremonie was er een toost en had hun oudste zoon zelfs een verrassing. Het was hem zelfs gelukt om het geheim te houden! Hij zong samen met andere kids een liedje voor zijn ouders.
Erna was het een relaxte middag met spellen en kano varen. De kids hebben zich heerlijk geamuseerd! En ondanks dat alles zo relax gepland was, was Saphira toch zenuwachtig. “Ik ben enorm zenuwachtig geweest. Niet om te trouwen, maar meer of alles wel naar wens zou zijn en of onze gasten er wel van zouden genieten. Het werd zo erg dat vrienden me meerdere malen hebben gezegd “het is júllie dag. En andere mensen mogen meegenieten”. Die gedachte heeft me veel rust gegeven. Het is niet interessant wat een ander er van vindt, maar wat wij ervan vinden. En dat is ook gelijk een tip die ik mee wil geven. Denk aan wat jij en je partner willen en probeer dat tot leven te brengen. Niet denken aan een ander, het is júllie dag. Gebruik ook mood boards bij het ontwikkelen van jullie beeld bij jullie dag. Mocht je gekozen hebben om alles zelf te doen, maar toch ergens in vastlopen, dan kun je makkelijker een extern bedrijf inschakelen.”
Het was een geslaagde relaxte dag, dankjewel dat ik deze mocht vast leggen voor jullie Saphira en Joris!

Featured Leveranciers


bruidsfotograaf bij bruiloft in outdoorcentrum markant in braamt gelderland

Markant outdoor

  • Bruidsjurk: Web2b in Arnhem
  • Accessoires: Haarpin van Say yes to the dress
  • Trouwpak: Only for men in Doesburg
  • Bloemist: Olthuis takken Doetinchem
  • Juwelier: Edelsmid Tom Wassing
  • Sweettable: schoonzus Lonneke Hellegers
  • Stylist: Maud van Sonsbeek van MaMa’s Doetinchem
  • Photobooth: De Kamerakast


Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Als bruidsfotograaf ben ik te boeken in de regio van Braamt in Gelderland, maar ook door heel Nederland en buitenland.
Stuur gerust een mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

# BRUIDSFOTOGRAAF MARKANT BRAAMT # BRUIDSFOTOGRAAF GELDERLAND