Bruidsfotograaf voor een bruidsreportage in Parkstad regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum

Bruidsfotograaf Parkstad

DEBBY & SANDER // RIMBURGERHOEVE & CAFE D’R ECK LANDGRAAF

Las Vegas was vroeger de discotheek in Landgraaf en tijdens het stappen leerde Debby & Sander elkaar kennen. De eerste date was misschien wel de eerste keer dat ze bij elkaar afspraken thuis. Ze waren pas 16 en 17 jaar oud, super spannend dus! Ze hebben toen samen lekker knus op de bank een film gekeken.
Nu zijn we een aantal jaren verder en is het kerstavond in 2014. Na een gezellige avond met de familie gingen Debby & Sander naar huis. Eenmaal thuis ging Sander op zijn knieën voor Debby en vroeg hij haar ten huwelijk. Natuurlijk zei Debby ja! Net op dat moment was de nachtmis afgelopen en konden ze buiten het koor horen zingen. Erna kan natuurlijk het plannen beginnen van de bruiloft, maar hier hebben ze even mee gewacht vanwege de studie. Maar toen deze achter de rug was konden ze ermee aan de slag. Debby vond het plannen van hun grote dag heerlijk en Sander liet het voornamelijk aan haar over. Ongeveer een jaar van te voren zijn ze begonnen.

Op 2 september was het dan eindelijk zover, de bruiloft van Debby & Sander en ik mocht er als bruidsfotograaf bij zijn! Als eerste ging ik naar Debby toe waar ze zich aan het klaar maken was. Ze trok haar prachtige bruidsjurk aan, de sieraden en haar trouwschoenen, ze zag er prachtig uit! Vervolgens vertrokken we naar de Rimburgerhoeve in Landgraaf (Parkstad). Het was prachtig weer, dus de ceremonie vond buiten plaats onder een witte stretchtent. Hier stond Sander op zijn bruid te wachten! Het mooiste moment van de dag was voor Debby & Sander de eigen geschreven trouwgeloftes die werden voorgelezen door hun zelf tijdens de ceremonie. Het was een emotioneel moment en dat vond iedereen!

Na de ceremonie was er koffie en vla voor alle gasten en kon iedereen het bruidspaar feliciteren. Rond half 5 vertrok iedereen naar  Café D’r Eck in Landgraaf, want hier werd het feest gehouden. Hier hebben we eerst wat groepsfoto’s gemaakt en erna hebben we een stukje verder op nog wat foto’s gemaakt van Debby & Sander voor de bruidsreportage. “Heel grappig verhaal is dat wij eigenlijk dachten niet zo’n ‘foto-mensen’ te zijn. Dat leek ons niet zo belangrijk. Nou, wat hadden we dat mis! De foto’s zijn ons heel dierbaar en zijn Marischa ontzettend dankbaar voor de prachtige herinneringen die de foto’s ons elke keer weer breng.”

Erna liepen we weer terug naar Café D’r Eck waar alle gasten lekker buiten op het terras zaten. Het was een heerlijk relaxte bruiloft met lekker vegan eten. In de avond ben ik nog een uurtje terug gegaan voor het aansnijden van de bruidstaart. Ook deze weer zag er heerlijk uit met onder de bruidstaart allerlei donuts. Erna werd het feest officieel geopend met de openingsdans van Debby & Sander. Dankjewel voor de leuke dag!

Featured Leveranciers


Bruidsfotograaf voor een bruidsreportage in Parkstad regio Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum

Rimburgerhoeve

  • Bruidsjurk: La Nova in Dordrecht
  • Accessoires bruid: Ketting & oorbellen van Swarofski
  • Visagie & Kapper: Brandlezz Concepts
  • Trouwpak: Hugo Boss van de Bijenkorf
  • Barbier: Bendotti Maaseik
  • Bloemist: Habets
  • Juwelier: Juweliers van Sloun De Parel Brunssum
  • Bruidstaart: Flockfoods Brussel – Vegen Bakkerij

Are you interested?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Voor een bruidsreportage ben ik te boeken in heel Nederland en buitenland, dus ook in Parkstad (regio Landgraaf, Brunssum, Kerkrade, Heerlen)
Kom gerust langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

# BRUIDSFOTOGRAAF PARKSTAD